• Zapinamy pasy Autor: ~Jacek [31.60.59.*]
    Trzymają kurs na kagańcu czyli możliwe że jeszcze w przyszłym tygodniu odlot do 30 :D hold the line !!!
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~Tomek [178.36.250.*]
    Kursu nie trzeba trzymać, jest padaka i tyle, ja trzymam akcje kupione tylko dlatego, że Ciepły też skupował, więc wierzę że wyciągnie ten kurs w ciągu roku/dwóch tak żeby je opchnąć i coś być do przodu.
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~Vlad [89.70.80.*]
    nie rozpaczaj - musi kucnąć by wyskoczyć
    ;))
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~Hello [83.24.150.*]
    @Vlad - regularnie czytam to forum i sorry, ale widzę, że co najmniej od kilku miesięcy piszesz w każdym wątku rzeczy typu "zaraz wystrzeli". To sprawia, że każdy kolejny komentarz coraz trudniej traktować poważnie ;)
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~Paweł [37.30.16.*]
    Jakie zajawki na przyszłość?
    Hello - właściwie, to użyłem parafrazy, opisującą ostatnie spadki [30-25 ] nie wiem co ty sądzisz, ale wg. mnie to miejsce, z którego kurs może zawrócić. Trochę sentyment na szerokim rynku może mieć wpływ, ale na samym B24 jest tanio..

Czasem wieje nudą, więc jak nie masz pomysłu to opowiedz jakiś kawał ..;)
    sentyment na szerokim rynku lepszy
    kurs B24 ponownie <25 zł - warto korzystać
    dla tych, którzy kierują sie AT
    pokazały się sygnały wyprzedania na STS oraz kupuj na RSI
    może wkrótce odwinąć

• Re: Zapinamy pasy Autor: ~dramatic_pilot [193.24.67.*]
    Przy takim obrocie AT można wsadzić w buty. Trzeba czekać na wyniki i tyle. Chwalić się czym nie ma, więc szacunków szybciej nie pokażą.
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~heh [82.143.189.*]
    Załośni jesteście :D cały czas krzyczycie , że brand odpalił a kurs od 1,5r nie przekracza 28 zł, właściwie wasze komentarrze brzmią jak dla typowych gówniarzy :)

Wystrzeli jak nagle z 25 zrobi się 80-100 zł a nie 2-3 zł. Załośni naganiacze.
    od marca do maja 21 kurs kręcił sie w granicach 30 zł z wybiciem 10 maja na 32 zł
    natomiast latem 2020 kurs doszedł do 40 zł
    technologia, IT zostanie z nami na zawsze, więc B24 jest w grze a powrót na 40 zł w tym roku realny
    Aktualne, letnie zejście do 25 zł wyczerpuje korektę (wg. mnie) i jest dobrym momentem na dobranie akcji - AT również potwierdza o czym napisałem wyżej

heh - jeszcze jedna myśl ...można czekać i na 100 zł, a zacząć kupować po 40 zł ..ale :)
    generalnie z psychologią inwestowania jest odwrotnie niż na zakupach w biedrze ... tam kupujesz jak jest przecena, a na gpw zaczynasz się bać i sprzedajesz ;) gdy spadło, to naturalne, gdyż zaczynamy zachowywać się jak tłum ..skoro spada to znaczy, że sprzedają, więc i ja sprzedaję. Ten kto (rozsądnie oczywiście) postąpi odwrotnie, dostrzeże przecenę i normalne fundamenty, zyska. Drugą sprawą jest niecierpliwość - kupisz i za tydzień chcesz skasować zysk, a czasem trzeb miesiąca, końca lata ...
    powodzenia - będzie dobrze
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~xxx [82.143.189.*]
    Nie gadaj głupot, 40 zł było do momentu zanim fb nie wyjebał branda z rynku. kapitalizacja 100mln na jaką się podawało w mediach to wydmuszka.

brand jest już za długo na rynku by nagle wyskoczyć z czymś i odbić się o 50-100-200 czy 500%. to nie jest firma z kątem specjalizacji gdzie mówi się, że znaleliśmy szczepionkę na covida i nagle akcje rosną o kilkadzisiąt tysięcy procent...

dalej się łudźcie, że z 25 zł zrobi się te 35 nawet.. niektórzy lubią marzyć. W firmie widać stagnacje totalną, jeżeli ktoś zdobywa po 200 klientów na kwartał to idzie liniowo.
  • "kupuj kiedy krew się leje" Autor: ~Vlad [89.70.80.*]
    złe informacje zostały zdyskontowane przez spadek ceny, po ile chcesz kupować?
    "kupuj kiedy krew się leje", a nie na wzrostach > 40 zł

• Re: "kupuj kiedy krew się leje" Autor: ~Vlad [89.70.80.*]
    dane PKB pokazują ożywienia - dla spółek typu B24 to bdb

• Re: "kupuj kiedy krew się leje" Autor: ~xxx [82.143.189.*]
    Po co kupować w ogóle coś co nie wzrośnie nigdy ? inwestowanie opiera się o spółki które mają faktyczną możliwość rozwoju. Brand stoi w miejscu od 2 lat..
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~Piotr [95.160.159.*]
    Dużo w tym racji że dziś B24 nie ma przewagi konkurencyjnej na rynku. Powstało wiele agencji, inne rozwinęły swoje kompetencje a B24 przespał to. I tu jest problem. On już nie jest na tyle s3xy by przyciągać do pracy dobrych ludzi. Nie mają w zanadrzu niczego technologicznego co byłoby jakimś dopalaczem
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~margaret [193.239.58.*]
    W dodatku mają dość niskie widełki płacy jak na programistów
  • Re: Zapinamy pasy Autor: ~xxx [193.222.135.*]
    Jak tam? Zapięcie pasów się przydało?
[x]
BRAND24 -0,34% 59,40 2026-02-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.