• TFI wyje na peronie Autor: ~JANKES [144.250.128.*]
    Buahahah

Tego jeszcze nie grali
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: ~domisz [212.83.139.*]
    Ta. Kolejka. Cały pociąg tfi czeka i nie wie jak tu kupić.
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: ~GENXONEpo140 [5.173.8.*]
    pomóż im, nam I sobie - sprzedaj
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: ~nowicjusz [83.23.238.*]
    Przecież on nic nie ma.
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: ~GX1 [89.151.47.*]
    Moim zdaniem domisz systematycznie dokupuje i się z was śmieje a wy się dajecie podpuszczać jak dzieci
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: ~domisz [212.83.175.*]
    Ma po 140 zł GX1 kupionego. Nigdy tego juz nie odrobi i teraz wylewa tu żale. Usrednial w dol ale nie bral pod uwagę że cena zleci tak nisko i mimo dobrych komunikatow bedzie szorowac po minimach bez nadziei na wzrost a nawet spekulacyjne odbicie.
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: ~Zadowolony [5.184.198.*]
    Rany on nawet nie wie ile akcje kosztowały
    BUZIACZKI
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: obserwator82 [193.33.1.*]
    domisz .... Twoja bardzo wysoka aktywność gdy nie posiadasz akcji (tak deklarujesz ) jest zaskakująca ....no bo po co marnować czas ( który jest bardzo cenny) ; był już taki AtlasAnusiak co też mocno krytykował spółkę ( On jednak otwarcie pisał , ze ma akcje - obecnie jego wypowiedzi są bardziej pozytywne ) ; Ty natomiast to ewidentnie pracujesz nad tym by kurs był nisko pewnie celem zakupów - dla mnie trzeba mieć trochę honoru i moralności - nawet w inwestycjach ..... niestety co niektórzy zrobią wszystko by zarobić - taka brutalna rzeczywistosc...a to sa tylko pieniądze ...
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: ~nowicjusz [185.245.194.*]
    Dokładnie tak jak mówisz obserwator82, z tym, że mam wątpliwości by on to robił na własny użytek - możliwe, że ktoś mu zlecił tą krecią robotę za jakieś ochłapy. Zauważ do tego, że trollisko nawet coś przeczytało o spółce - coś tam bełkotał nt. Diagnostyki i Nanobiome :) Dla mnie to wycie oznacza tylko jedno - jeszcze trochę cierpliwości, tu będzie dobrze!
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: obserwator82 [193.33.1.*]
    Z całym szacunkiem nowicjusz ale nie potrzebnie się tak gorączkujesz na te wypowiedzi domisza - kto się sugeruje wpisami na forum i na tej podstawie podejmuje dyzcyzje iwestycyjne to jego sprawa ... dla mnie jesli tacy sugerujacy sie sprzedadza komus bardziej swiadomemu to lepiej w dlugim terminie...ja tutaj jestem na dlugi termin wiec dla mnie stabilny i swiadomy akcjonariat to zdecydowanie lepsza opcja
  • Re: TFI wyje na peronie Autor: ~nowicjusz [185.245.194.*]
    I tu przyznaję obserwator, masz słuszność.
[x]
GENXONE -2,14% 5,50 2025-10-02 15:52:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.