Uśredniony przyrost klientów 7% MIESIECZNIE dopięta emisja po1,63 co daje 120% zwyżki do obecnego kursu kolejna po 2,3 a przewidywana za pół roku 3,6 ...do tego rozmowy z firmą produkującą oprogramowania dla branży fintech z szacowaną datą dopięcia 30,09...WYSTARCZY SENSOWNYCH INFORMACJI ???
Jeśli poczułeś się dotknięty moim wpisem to sorry,to nie było do Ciebie,tylko do gościa , który założył wątek.A pytanie było prowokacyjne,chyba że nie zauważyłeś to sorry.A tak na poważnie to kto śledzi to forum to zna moją opinię o spółce.Jestem inwestorem długoterminowym i staram się pisać merytorycznie albo wcale ,stąd prowokacja.Pozdrawiam starych i nowych.
Nigdy nie mów nigdy.O trzech cyfrach nawet nie marzę,ale dwie spokojnie,ale liczę się z opcją straty,ot nasza bananowa,ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.Aby inwestować z głową.Pizdrawiam.
Ja bardzo konkretnie zakładam 3 cyfry w okresie 3-5 lat i to nie jako marzenie ale jako chłodna analiza rozwóju branży i globalnego działania.. takie ryki Afryka Azja to bankowe pustynie... liczę się ze stratą która może być spowodowana tylko nieuczciwym podejściem firmy lub krachem światowym bez spełnienia tych wizji 3 cyfry to tylko kwestia czasu