• Jest tu kto ? Autor: ~Malme [31.0.68.*]
    Istnieje ta spółka jeszcze?
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~Gas [213.25.37.*]
    Noooo ba mało że istnieje to ma się świetnie...
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~Robek [5.173.179.*]
    A może coś z sensem?
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~leo [188.147.37.*]
    A to że firma świetnie się rozwija jest bez sensu?l
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~Gas [188.147.1.*]
    Uśredniony przyrost klientów 7% MIESIECZNIE dopięta emisja po1,63 co daje 120% zwyżki do obecnego kursu kolejna po 2,3 a przewidywana za pół roku 3,6 ...do tego rozmowy z firmą produkującą oprogramowania dla branży fintech z szacowaną datą dopięcia 30,09...WYSTARCZY SENSOWNYCH INFORMACJI ???
    Jeśli poczułeś się dotknięty moim wpisem to sorry,to nie było do Ciebie,tylko do gościa , który założył wątek.A pytanie było prowokacyjne,chyba że nie zauważyłeś to sorry.A tak na poważnie to kto śledzi to forum to zna moją opinię o spółce.Jestem inwestorem długoterminowym i staram się pisać merytorycznie albo wcale ,stąd prowokacja.Pozdrawiam starych i nowych.
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~Gas [188.147.1.*]
    Spoko nie ma sprawy ... obgadamy to przy dobrym alko jak fin będzie 3 cyfrowy
    Nigdy nie mów nigdy.O trzech cyfrach nawet nie marzę,ale dwie spokojnie,ale liczę się z opcją straty,ot nasza bananowa,ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.Aby inwestować z głową.Pizdrawiam.
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~Gas [188.147.37.*]
    Ja bardzo konkretnie zakładam 3 cyfry w okresie 3-5 lat i to nie jako marzenie ale jako chłodna analiza rozwóju branży i globalnego działania.. takie ryki Afryka Azja to bankowe pustynie... liczę się ze stratą która może być spowodowana tylko nieuczciwym podejściem firmy lub krachem światowym bez spełnienia tych wizji 3 cyfry to tylko kwestia czasu
    Pisząc o bananowej,miałem na myśli cuda jakie bezkarnie dzieją się w tym kraju,a co do rozwoju samej branży jestem spokojny
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~xyz [83.7.53.*]
    We wrześniu powinno być już ponad 600 tys. użytkowników SPOKO.app , czyli tyle, ile zapowiadali na koniec 2021 r.!!!
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~Inwestor [37.47.54.*]
    Dużo macie tego kwita ? :D Ze 3 liczby zakładacie ? :D
  • Re: Jest tu kto ? Autor: ~Gas [188.147.39.*]
    100% portfela... albo wóz albo przewóz
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.