Dnia 2021-07-27 o godz. 22:36 wiesiek88 napisał(a): > Straszna kaszana na notowaniach > Ale trzeba przyznać, że ta Hala w Będzinie bardzo ładnie się prezentuje > > tutaj galeria zdjęć: > > https://bedzin.naszemiasto.pl/tak-wyglada-wnetrze-nowej-hali-sportowej-bedzin-areny/ar/c2-8385908
o widzę zmianę narracji hahaha jak pisałem przy 3 zł to się burzyliście bo nie było komu sprzedawać hahaha już henia posty równa się pewne wzrosty nie działają hahahha ja mam inny tu pasujący nie kupuj z heniem bo będziesz jeleniem hahhaha RGR czyli poniżej 1 zł chyba że w prowidencie weźmiecie grubą pożyczkę aby kurs uratować hahhahaha
Dnia 2021-07-28 o godz. 09:26 ~Bob_budowniczy napisał(a): > Heniu na wszystko przyjdzie czas, póki co jak ktoś lubi budowlankę to proponuję poczytać o Prefagroup
następna po wzrostach której sprzedać nie możecie z obrotami jak w warzywniaku hahahhaa nie ośmieszajcie się hahahaha
To jest troll frustrat który ma akcje jakichś śmieci i wypisuje głupoty na forach różnych spółek. Na każdej jest wyśmiewany i wyjaśniany i tak się błąka to tu to tam.
Dnia 2021-07-28 o godz. 23:55 meres napisał(a): > To jest troll frustrat który ma akcje jakichś śmieci i wypisuje głupoty na forach różnych spółek. Na każdej jest wyśmiewany i wyjaśniany i tak się błąka to tu to tam. > > > > A co do infa to dzięki Wiesiek!
widzę że nauki pobierałeś za wschodnią granicą i tvpislam hahahha wyśmiać przeciwnika swojej tezy hahahha jak na moje jest bliżej mojego RGR niż waszego rynku głównego i 10 zł hahahah GBK nawet tak marnego ff nie potrafią ruszyć hahaha