• Mocno... rozbudzeni pesymiści PKN-u :-)) Autor: ~Pawełek [178.235.178.*]
    Jak tu wiele, mocno rozbudzonych, w pełnej ekstazie i w gorącej wodzie kąpanych fachowców. Czym wy się tak przeraźliwe irytujecie. PKN słaby, spada, wywalić go, kupić "mega, lux spółeczki", które uwielbiacie i was mega rajcują. Po co to wycie leśne do księżyca. Inwestujcie w to co was interesuje, macie awersję do Orlenu kupujcie inne paliwo, a tak coś trzeszczy wam w główkach od tego pesymistycznego wrzasku i nie do końca chyba pojmujecie dokładnie własne myśli i wypociny w postach. Dłubcie w nosie i drukujcie tego jeszcze więcej, nie ma pustych przestojów, szkoda czasu... dawać, ruchy antyorlenowcy :-))
  • Re: Mocno... rozbudzeni pesymiści PKN-u :-)) Autor: ~Miciu78 [185.252.183.*]
    Pelna zgoda z Toba!
    Fajnie powiedziane, nie podoba sie to isc na spolki co daja wieksze dywidendy.
    Widzicie spolki ktore wiecej inweestuja? To isc prosze. Ale po co Tu ujadac jak tych kilku chlopkow roztropkow co nie maja ani jednej akcji a obsmarowuja wokól.
    Nie chcesz nie inwestuj w Orlen. Mam to daleko gdzies!
    Pozdrawiam tych co maja akcje PKN
  • Re: Mocno... rozbudzeni pesymiści PKN-u :-)) Autor: ~obamajtek [89.70.66.*]
    Dnia 2021-07-27 o godz. 20:54 ~Miciu78 napisał(a):
    > Pelna zgoda z Toba!
    > > Fajnie powiedziane, nie podoba sie to isc na spolki co daja wieksze dywidendy.
    > > Widzicie spolki ktore wiecej inweestuja? To isc prosze. Ale po co Tu ujadac jak tych kilku chlopkow roztropkow co nie maja ani jednej akcji a obsmarowuja wokól.
    > > Nie chcesz nie inwestuj w Orlen. Mam to daleko gdzies!
    > > Pozdrawiam tych co maja akcje PKN

to jest forum. każdy MA PRAWO wyrażać swoją opinię. a iść, to mozesz swojej starej na pole. jak to będzie twój portal, to możesz sobie decydować, a jak nie to zaakceptuj to, że każdy ma prawo wyrażać swoją opinię, niezależnie od tego, czy jest akcjonariuszem, czy też nie. to dalej jest publiczne forum, a nie zjazd kacyków z pis.
  • Re: Mocno... rozbudzeni pesymiści PKN-u :-)) Autor: ~Miciu78 [46.134.74.*]
    Tu nie gadka o partiach partyjniaku,
    Kup akcje i sie czyms w zyciu zainteresuj, nierob za piec groszy
    Dnia 2021-07-28 o godz. 07:57 ~Miciu78 napisał(a):
    > Tu nie gadka o partiach partyjniaku,
    > > Kup akcje i sie czyms w zyciu zainteresuj, nierob za piec groszy

do kogo ta gadka, cieciu78? i dlaczego, nieuku za 1 grosz w ogóle (nie "wogle") mi odpowiadasz? a, kumam, wzrucasz dwa durne zdania i sam sobie polubiasz, a potem dawaj niemca w hełm walić z przerwami na zmianę pampersa. oj, dzieciaczku, jak tam wyniki - jakoś nie namawiasz już innych do czytania. czyżbyś stracił wiarę? czekam jutro na twoją "merytoryczną" analizę raportu. pokaż klasę. odnośnie do akcji, już ci pisałem, cieniasku, wyślij skan tego, czego masz, a ja wyślę swoje. pokaż jaja, i te wirtualne akcyjki, o których piszesz.hehehehehehhehehehe
    Dnia 2021-07-28 o godz. 07:57 ~Miciu78 napisał(a):
    > Tu nie gadka o partiach partyjniaku,
    > > Kup akcje i sie czyms w zyciu zainteresuj, nierob za piec groszy

i naucz się czytać ze zrozumieniem. rozumiem, że pisać się nie nauczyłeś, to może poproś mamusię, siostrę, żeby ci wytłumaczyły sens mojej wypowiedzi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.74.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~obamajtek [89.70.66.*]
    Dnia 2021-07-28 o godz. 08:50 (usunięty) napisał(a):
    > (wiadomość usunięta przez moderatora)

mieciu, jeszcze raz, bo nie zdążyłem przeczytać...jakieś wulgaryzmy, których to zabraniasz pisać innym? no, mieciu, co z tobą?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Miciu78 [46.134.74.*]
    Pampersik pelny? Dzis sroda, jutro czwartek, kup sobie nierobie wiecej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.195.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PKNORLEN 1,53% 132,92 2026-04-30 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.