i niech teraz mi jeszcze napisze jakiś specjalista że Karkosik chce na nas zarobic kilka milionów
Wywiad z Karkosikiem: Pana brat i bratanek zaczęli inwestować na NewConnect, kibicuje im pan? U nas w rodzinie każdy robi swoje i na swoje konto. Nie śledzę tego i nie interesuję się tym wcale
Pewnie także za bardzo nie śledzi skotana i mało go to interesuje jak NewConect - dla niego to drobne. a prezes jaki jest każdy widzi, KARK zrób wreszcie porzadek, zatrudnij menedzera z prawdziwego zdarzenia (moze jakiś sie znajdzie)
ale ludzie z jego otoczenia paru milionami nie pogardzą....
część towarzystwa siedzi w brs, jakis czas temu przez chwilę jedna dama pewnego pana sie ujawniła z ponad 5% udziałem i dziwna spółka znalazla sie w akcjonariacie alchemii...
Jest potencjał do wzrostu. Od sierpnia przechodzi Skotan do sektora biotechnologii i się zainteresuje zagranica akcjami. Perspektywa analityków na przyszłość dla spółek biotechnologicznych jest obiecująca...
Romek wyszedł z krezusa .
Zostawił go bo już nie był potrzebny po wywindowaniu go na 20 zeta i dystrybucji .
Później pozbył się resztek.
Zabrakło kota to myszy rozwlokły co pozostało .mieli kupić walcownię ?
Za wszy .
Skotan miał projekty to go też na 20 ale groszy .bo tu są perspektywy .
Korekta potężnej formacji spodek na ukończeniu .teraz wszyscy co mają akcje i PP przygotować się bo wkrótce notowania PP.wyniki półroczne chyba w końcu sierpnia i sam nie wiem co tam wymyślą
won lachociągu ale nurtuje mnie jedna kwestia----------------------- z połykiem czy..................................................................................
Scalanie spółek to dobry pomysł. Po co zatrudniać tylu biurokratów jak sprawa jest prosta: albo zysk jest albo go nie ma. He he... Kiedy Boryszew wchłonie Skotana?