Czy masz coś z głową?
Za szybko dokupiłeś jutro będzie taniej po 12zl
Macie stratę 55 procent w rok a Ty cieszysz
Może to śmiech przez łzy bo normalne zachowanie to nie jest
następny który musi wrócić do szkoły na naukę czytania ze zrozumieniem...
jeśli ktoś kupił za 18 zł i teraz sprzedaje za 13,5 zł bo Andrzej i PulkownikKindzior na forum bankiera coś napisali to chyba do was conajwyżej może mieć pretensje i z wami wrócić do podstawówki :)
Haha ale wy daremni jestescie.
Wytłumaczę wam coś tabalugi kochaniutkie
Minęło pół roku a zysk mamy na poziomie 600 tysięcy.
Przy jakim rocznym zysku wypłacili dywidendę na poziomie 1 zł i ile kosztowała średnio akcja
Przy jakim wyniku rocznym wypłacili dywidendy 2 zł i ile kosztowała średnio akcja.
A teraz jaki mamy aktualny wynik, średni koszt akcji. Do końca roku dwa rapirty.
Nie dziękujcie a wy Cielaczki przeczytajcie może się czegoś nauczycie bo jak na razie tylko podglądanie wam wychodzi i bez sensowne odpowiedzi i naganianie. Pozdr Brutusy
Haha to już teraz NWAI nie jest perełka tylko złotą rybką???
Zysku brak to ludzie sprzedają bo proste od kiedy jest giełda i od kiedy są spółki do kupienia, czyżbyś nie wiedział o tym
Brak zysku to brak dywidendy a tutaj zapowiadaliscie 5 zł dywidendy i cenę za akcję 50 zł
Pytam się Was pseudo znawcy giełdy gdzie to jest,gdzie zapowiadany zysk,cena i dywidenda?
Do mnie macie żal że cena jest poniżej 15 zł? Miejcie pretensję do zarządu i do naganiaczy tyłu Zeusik, Investor i inni
Grzesiek na szczęście już zmądrzał i sprzedał akcję Nwai i był jedynym co potrafił przyznać mi rację oraz że za bardzo wierzył w te pseudo-perelkę
Nieraz tak bywa w życiu, kupujemy w sklepie niby okazję a w domu okazuję się bublem produkcji chińskiej nie wartej swojej ceny.To takie porównanie do dzisiejszych wydarzeń na giełdzie
Po złości która bije z tego posta widać że cena nie doszła do zlecenia kupna które ustawiłeś, ale tak to jest jak się liczy na cud i ustawia zlecenia na abstrakcyjnych poziomach...
aaaa zapomniałem, ze przecież nie chcesz kupić akcji, tak tylko charytatywnie siedzisz dzień i noc na forum ;)
Będzie miał troll wytoczony proces jak nic. Ktoś się zdenerwuje z tych co teraz sprzedaje i go pozwie przez to jego uporczywe namawianie do sprzedaży.
Będzie zaskoczenie jak mu komornik wejdzie na jego barak zwany domem.
Haha ale wy genialni jestescie. Spółka pokazała beznadziejny raport w wy wzywacie policję na bankiera bo ludzie sprzedają akcje nie no hit teraz wiem czemu wy tu zarabiacie hajs mistrzowie.