Nie ma zastrzeżeń z objasnieniami.
Wiec bidniesienie Raringu do AA+ z D i zyski w 3Q 2020 i zysk w 1Q 2021 prawie 3 mln to nie przypadek.
Wiedzialem i wierzylem ze bedzie tylko lepiej . Dokupiłem przed zawieszeniem i nadal bede to robił
Chciałem podzienkować trollowi "Wiem" bo jego dziwna determinacja i zle pisanie przekonalo zeby ciagle dokupywac . Bo ewidentnie chcial wyciagnac akcje od innych
Podniesienie Ratingu na AA+ i zyski . A kolejny raport 9 sierpnia za pół roku . Panowie gdyby nie cała historia z bieglym mieli bysmy już 2 cyfrową cenę ca akcje.
Brawo dla formy że tak działa że rozwiała wątpliwości ze spłaciła długi i osiądnela zysk wysoki w 1Q 2021
Rating ustalaja Agancje w sklad Polskiej Agencji Ratingowej nadanie AA+ to bardzo dobrze rokuje i firma jest stabilna . Ma nie wiele akcji a zapotzebowanie na jej produkty bedzie ogromne na calym swiecie
A jakie produkty jak żadnych nie ma nie produkuje i nie tworzy? Choć w sumie masz rację bo byłem na stronie Standards Poor i tam mają potrójne AAA z opcją na utrzymanie więc musi byc cos na rzeczy.