• Z opini Autor: ~Laik [46.204.50.*]
    Naszym zdaniem, załączone sprawozdanie finansowe:
    - przedstawia rzetelny i jasny obraz sytuacji majątkowej i finansowej jednostki na dzień 31grudnia 2020 roku oraz jej wyniku finansowego i przepływów pieniężnych za rok obrotowy zakończony w tym dniu, zgodnie z mającymi zastosowanie przepisami ustawy z dnia 29 września 1994 r. o rachunkowości oraz przyjętymi zasadami (polityką) rachunkowości,
    - jest zgodne co do formy i treści z obowiązującymi Spółkę przepisami prawa i statutem Spółki.
    - zostało sporządzone na podstawie prawidłowo prowadzonych ksiąg rachunkowych, zgodnie z przepisami rozdziału 2 Ustawy o rachunkowości.
  • Re: Z opini Autor: ~Wzrosty [37.47.156.*]
    6 zl za 1akcje
  • Re: Z opini Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Generalnie pokazali wszelkie stare brudy za lata ubiegłe, czyszczą spółkę. Teraz czas na nowe rozdanie ale najpierw Wiem musi oddać akcje najlepiej za mniej niż 50gr
  • Re: Z opini Autor: ~Wiem [37.248.212.*]
    Ty po polsku czytać klamco potrafisz! Istnieje duże prawdopodobieństwo zakwestionowania przez organa podatkowe prawidłowości rozliczenia Vat ..a kto za to jest odpowiedzialny... Twoj prezes klamco! Tutaj przekręt goni przekręt! Gdzie info o prokuratorze o koparce... kogo Ty chcesz uszukac klamco!
  • Re: Z opini Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Baranie sprzedaj akcje po PKC na open!! Czego jęczysz, raport jest więc odwiesza i pewnie na fixy pojdzie
  • Re: Z opini Autor: ~Wiem [37.248.155.*]
    Klamco kwestionowany Vat dotyczy tego prezesa! Czemu go bronisz? Jaki masz cel? Prezes Bajki pisze a Ty go bronisz! Ewidentnie masz interes w tym!
[x]
PARCELTEC 0,00% 0,56 2022-02-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.