• O matko ale fajnie Autor: ~turkmenistan [92.38.180.*]
    Dane wykazane w opublikowanych już sprawozdaniu finansowym zawierają błędy . W bilansie nieprawidłowo zaprezentowano dane
    dotyczące straty z lat ubiegłych. W informacji dodatkowej przedstawiono błędne znacznie różniące się od prawidłowych dane
    finansowe.

Takiej liczby zastrzeżeń i wskazanych nieprawidłowości jeszcze nie widzialem. I prezes zakosił koparkę i zapomniał powiedzieć ze w firmie jest prokurator. A handel miedzy Holandią Polską a Cyprem jest fikcyjny. Hahahaha
  • Re: O matko ale fajnie Autor: ~Wiem [37.248.212.*]
    Wytlumacz to jarkowiklin! Ten gość nadal będzie pisal ze to perla!
  • Re: O matko ale fajnie Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    50gr to może być okazja aby sprzedac w dobrej cenie. Masz akcje więc nadchodzi czas sprzedaży. Wg ciebie miało nie być raportu a jest ( negatywny tak jak pisałem), ja zdążyłem się troche dowiedzieć wiec wiem co zrobić. Moze sprzedam może kupię hehe. Jakbyś mnie posłuchał to ewentualna stratę miałbyś odrobiną na FEM....ale lepiej pluć na gościa prawda?
    To jest papier spekulacyjny nic wiecej. A skrytkomat pewnie zrobiony w paincie na pokaz i tyle. Patentu udzielił znajomy królika. Glowny akcjonariusz siedzi w Dubaju razem z Babina z AQT. Czekac na odwieszenie i PKC ladowac aby kapitał ratować
  • Re: O matko ale fajnie Autor: ~Wzrosty [37.47.156.*]
    6 zl za 1akcje, ja tez swoje wiem, 50 gr to stare czasy, nigdy nie powroca
  • Re: O matko ale fajnie Autor: ~Wiem [37.248.155.*]
    Wrócą juz w środę! Jeżeli nizej nie będzie!
  • Re: O matko ale fajnie Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    ja spadam ze spółki wole mieć połowę kapitału niż nic- a jest taka możliwość, Wiem spadasz ze mną?
    Kazdy normalny jarku bedzie sprzedawal ale kupujących nie będzie. Dobrze ze Ty kupujesz nieograniczone ilości tej party po 50 gr! Szacun klamilwy!!
    Ja już mam strate z parcela odrobina moge walnąć pkc i zapomnieć odzyskać 50% kapitału i dalej walczyć na innych spółkach. I tyle to tylko jedna z moich inwestycji i tyle. Za bardzo kombinuja smierdzi to
    Śmierdzi to powiedziane bardzo dyplomatycznie! Ta spolka to dno tak samo jak zarzadzajacy nią!! Zreszta nad tym juz nie panuje. Brak oficjalnego infa o zwrocie dotacji o koparce o prokuraturze... dno!
    Jeszcze pytanie czy odwiesza na ciągłych ale szczerze wątpię pewnie beda fixy
    Czemu bronisz aktualnego prezesa? Nie widzisz co wyprawia?
    A bronię? Cos może robi ale ciężko to jednoznacznie zweryfikować nie są w pełni transparentne. Poprzednicy też mają sporo za uszami i ciężko jest ocenić czy faktycznie próbuje wyczyścić spolke czy następne dziwne tematy. Spadam nie lubie takich sytuacji.
    Mial pokazać kwity odnośnie przychodów! I co pokazał? Ten gość jest całkowicie niewiarygodny!
    Prawdopodobnie biegła widziała kwity i dała odpowiedni komentarz.
    Dziwię się prezesowi bo za walki na VAT to więzienie taki parcel tylko nie technik haha trzeba bedzie prezesowi przesyłać mydełko do jego prywatnego skrytkomatu pewnie mu się tam przyda przez kilka następnych lat a i wazelinke. My stracimy kasę a on cnotę haha
[x]
PARCELTEC 0,00% 0,56 2022-02-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.