Grzechu właśnie sprzedałem ETH powyżej 2100 .Przyznam szczerze były tyły ok 33 k ale wyszedłem teraz na duży plus Cierpliwość popłaca
Teraz czekam aż zarobię na spadkach bo ta cena to było marzenie ale jak widać marzenia się spełniają i warto nie spać o 4 rano żeby zarobić 10 k zł jednym kliknięciem
Ty jesteś dobry hehe. Przecież nie waruję na forum cały czas daj trochę czasu na odpisanie. Pogratuluję jak będzie 15 zł no i super gratulacje będą jak będzie 5zł. Tylko raczej mnie już tu nie będzie bo wyniki rozczarowały mnie osobiście, a nie piszę o spółkach których nie posiadam w portfelu. Jakbyś pisał, że w 2 kwartale będzie strata to bym pogratulował ale nie przypominam sobie abyś ostrzegał o stracie kwartalnej.
Grzechu pisałem wiele razy że cena jest za wysoka tylko chcieliścinie za to zlinczować nikt nie słuchał dobrych rad żeby sprzedać jak było powyżej 20 zł.
Żartowałem z tym kupnem po 5 zł bo jak już pisałem nie wchodzę w spółki która nie ma sprzedaży ok miliona złotych dziennie bo za dużo traci się na szybkiej sprzedaży a w życiu różnie bywa są sprawy losowe nie do przewidzenia
Ja uważam że zarząd z całą tą świta a jest ich chyba z 8 osób nic nie robi po za braniem kasy, generując kolosalne koszty dla tak małej spółki.Na 40 osób aż 8 osób to zarząd..prawie jak za czasów komuny.Jeden pracuje a kilku go pilnuje.
Mam znajomego wraz z żoną prowadzą firmę produkująca odzież ochronną ,szyję dla nich 20 szwaczek zeszłym roku szyli maseczki dla odbiorcy w Niemczech średnio tygodniowo 50-60 tys sztuk .Zarobili mnóstwo kasy ok 20 mln złotych o czym można było dowiedzieć się z prasy internetowej bo pisali w jakich dziedzinach i w jakich dzielnicach są najlepiej zarabiający ludzie w mieście.Tyle kasy zarobili zarządzając w 2 osoby często pracując razem nad produkcją bo uważają że żadna praca nie hańbi .Na dodatek są normalnymi ludzi a nie wywyższają się tak król życia... Zeusik
Miłego weekendu życzę
Dzięki Wzajemnie. Zobaczymy jaki obrót w poniedziałek, co tam się zadzieje, Czy marazm ? Czy wywalanko. Nie mam tego dużo ale trzeba się ewakuować bo zaskoczyli tą stratą strasznie, chyba reklamy na stronach internetowych przrwyższyły zysk z zapisów na Enwai- ciekawe ile osób w ogóle z tej platformy korzystało.
Houston Houston mamy problem Tabaluga musi się ewakuowac podglądanie zza ramienia okazało się zgubne. Inwestor Zeus Grzesiu i reszta gumowej swity haha.
Kondzior to chyba normalne. Pisałem wcześniej, że czekam do wyników, będą dobre to dokupię , a jak słabe to sprzedaję. Ty tak nie robisz? Nie sprzedajesz akcji kiedy spółka nie spełnia twoich oczekiwań? Ty pewnie masz akcje spółek które tylko rosną i zawsze sprzedajesz na lokalnym szczycie? Dużo tu takich milionerów.