czy tanio to się okaże po czasie.... narazie wiadomo że Modelarz ma ujemną rentowność i jeśli nie sprzeda się w ilości większej niż 30tys kopii (bez promocji) to Spółke czeka kolejna emisja (ciekawe po ile?) bo kasy starczy może na rok?
czyżby raporty okresowe były fałszywe?- tego jeszcze na naszej bananowej nie grali (bo tym sie juz prokurator może zaintesować) Ps: zajrzyj tam kolego do rapotu jeśli wogule potrafisz odnaleść odpowiednia pozycje
Jak niewydana gra może mieć dodatnia rentowność? Twoja wiedza na temat księgowości i gamingu jest 0, inteligencja też nie grzeszysz, przy ok 3,5 mln gotówki obecnej i gwarantowanej i spadku kosztow po premierze to do czego miałaby być ta emisją, produkcję 10 nowych gier zaczynają jednocześnie? Żal takie bzdury czytać
Ja postanowiłem ignorować tę osobę. On prowadzi tu politykę prospadkową, bo wg mnie chce się tanio obkupić. To pewnie jeden z tych, albo ten co wystawia takie same sprzeczne zlecenia z ok. 10 gr widełkami. W efekcie okresowo udaje im/mu się stopniowo sprowadzić kurs coraz niżej, obkupując się kosztem niecierpliwych i laików (zawiedzionych, których jest tu sporo, bo Zarząd w swoim czasie narobił głupot, zanim zaczął myśleć i mądrze postępować), a tym samym obniża/ją średni koszt zakupu swego/ych pakietu/ów. Nie ma się co przejmować tymi spadkami (są na mizerniutkich obrotach), bo rynek Moonlita jest niepłynny i wystarczy kilka tysięcy by kurs odleciał. Szkoda czasu i energii na użeranie się z tym człowiekiem. Dla mnie to mentalność oszusta, a takich ignoruję.
politka prospadkowa - hahhahahaa dobre :-) tak kurs odleci ... widać było ostatnio jak przy obrotach grubo ponad 100k ledwo musnał 4rke w kasie bania dwiescie + od wydawcy bania sto, koszty kwartalne 550k = macie rok życia ... chyba że któś kupie nowa emisje od Prezesa fantasty