• Że też dajecie się podpuścić przez takiego leszcza Autor: ~me [5.173.8.*]
    Co prawada dzieki temu mogłem taniu kupić, ale i tak wstyd, gość poniżej gada sam ze sobą z zagranicznych vpnów
  • Re: Że też dajecie się podpuścić przez takiego leszcza Autor: ~sz [185.70.180.*]
    czy tanio to się okaże po czasie....
    narazie wiadomo że Modelarz ma ujemną rentowność i jeśli nie sprzeda się w ilości większej niż 30tys kopii (bez promocji) to Spółke czeka kolejna emisja (ciekawe po ile?) bo kasy starczy może na rok?
  • Re: Że też dajecie się podpuścić przez takiego leszcza Autor: ~Me [5.173.13.*]
    Oni mają kilka milionów na kocie wolnej gotówki, do tego te miliony od wydawcy, wracaj na matmę do podstawówki bo się osmieszasz
  • Re: Że też dajecie się podpuścić przez takiego leszcza Autor: ~szczery_do_bólu [185.70.180.*]
    czyżby raporty okresowe były fałszywe?- tego jeszcze na naszej bananowej nie grali (bo tym sie juz prokurator może zaintesować)
    Ps: zajrzyj tam kolego do rapotu jeśli wogule potrafisz odnaleść odpowiednia pozycje
  • Re: Że też dajecie się podpuścić przez takiego leszcza Autor: ~Me [5.173.10.*]
    Jak niewydana gra może mieć dodatnia rentowność? Twoja wiedza na temat księgowości i gamingu jest 0, inteligencja też nie grzeszysz, przy ok 3,5 mln gotówki obecnej i gwarantowanej i spadku kosztow po premierze to do czego miałaby być ta emisją, produkcję 10 nowych gier zaczynają jednocześnie? Żal takie bzdury czytać
  • Re: Że też dajecie się podpuścić przez takiego leszcza Autor: ~akcjonariusz [78.10.207.*]
    Ja postanowiłem ignorować tę osobę. On prowadzi tu politykę prospadkową, bo wg mnie chce się tanio obkupić. To pewnie jeden z tych, albo ten co wystawia takie same sprzeczne zlecenia z ok. 10 gr widełkami. W efekcie okresowo udaje im/mu się stopniowo sprowadzić kurs coraz niżej, obkupując się kosztem niecierpliwych i laików (zawiedzionych, których jest tu sporo, bo Zarząd w swoim czasie narobił głupot, zanim zaczął myśleć i mądrze postępować), a tym samym obniża/ją średni koszt zakupu swego/ych pakietu/ów. Nie ma się co przejmować tymi spadkami (są na mizerniutkich obrotach), bo rynek Moonlita jest niepłynny i wystarczy kilka tysięcy by kurs odleciał. Szkoda czasu i energii na użeranie się z tym człowiekiem. Dla mnie to mentalność oszusta, a takich ignoruję.
  • Re: Że też dajecie się podpuścić przez takiego leszcza Autor: ~szczery_do_bólu [185.70.180.*]
    politka prospadkowa - hahhahahaa dobre :-)
    tak kurs odleci ... widać było ostatnio jak przy obrotach grubo ponad 100k ledwo musnał 4rke
    w kasie bania dwiescie + od wydawcy bania sto, koszty kwartalne 550k = macie rok życia ... chyba że któś kupie nowa emisje od Prezesa fantasty
[x]
MOONLIT -8,57% 0,32 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.