Dnia 2021-07-23 o godz. 11:54 ~Madian napisał(a): > Wszelkim piewcom i chwalusiom o ich kółkach itp powiadam - nauczcie się szacunku do biznesu, pieniędzy oraz innych osób! > > > > Te Wasze szybkie transakcje nie robią na mnie żadnego mini wrażenia - kurs i tak w swoim kierunku podąża. > > > > Ostatecznie to prawdziwi inwestorzy będą zadowoleni! > > > > Biznes lubi ciszę - zapamiętać sobie to proszę!
daj spokój. najwięcej chwalą się ci, co albo tracą i zaklinają rzeczywistość albo groszołapy.
Luzik każdy robi co mu umysł podpowiada a mi podpowiada ze on ma wiedzę na ten temat i lubię poczytać jego posty o HubTech , ponieważ jestem akcjonariuszem i to wszystko.Pozdrawiam
W moim odczuciu oraz niejako z osobistego punktu widzenia:
Pociąg dalekosiężny obrendowany w styczniu 2021 logo HubTech wyruszył w swoją daleką i krętą drogę po długim czasie przestoju, napraw i modernizacji dawnej zajezdni Boruta. Przed nami druga stacja Q2 2021, za którą powinniśmy skierować się na prosty odcinek o większej prędkości - na tym etapie cofać się nie wolno :) Czy są zagrożenia? Zdarzają się wykolejenia lecz całe szczęście bardzo rzadko! Powodzenia :)
To tylko moja myśl - każdy powinien słuchać swojego głosu biznesu.
Aaa spóźnione ale szczere życzenia. Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka Madianku. W lipcu w zeszłym roku słonko musiało mocno grzać w główkę:))))
Dzięki ale mam się dobrze:). To jaki już wynik wykręciłeś inwestorze na hubie? Nachalne naganianie i obrażanie tych co gniota nazywają po imieniu to twoja sprawka. To pytam jaki wynik wykręciłeś na hubie???? -80% , -70% -60%
Madiana to ja osobiście podejrzewam o przynależność do szulerni LTD z cypru ktora sypała na podbitce . Teraz już nie pisze bo do kursu złotówkowego jest tak daleko jak stąd do nieba .
Dnia 2023-03-14 o godz. 19:26 ~mix napisał(a): > Chyba mnie mylisz z jakimś swoim towarzystwem. Szukaj ludzi do ataku gdzieś indziej. Mnie nie rusza twój płacz i lament o tanie akcje.
aaaaa, to takie buty ! faktycznie wpisy mixa trącają Madianowym kretynizmem.