Kap. juz tylko 9 mln., jeden z najtanszych gamingow a NEMEZIS gniotem nie jest. Oceny na STEAM 75 % poz., a kolejne gry prezentują się obiecująco. Jest spora szansa, że to już dno na kursie. Odważni zbierający teraz pewnie solidnie zarobią przed premierą CHERNOBYL 1986 za kilka miesięcy. Osobiście dobieram i mam już kilka tysięcy sztuk.
Napisalem post tuz przed imformacja o sprzedazy przez Pantołę. Nie ma juz sie rozwodzic nad tym. Spolka ma plan rozwoju. Jak i czy go zrealizuje oczywiscie nie wiem, ale tez tu zostaje nadluzej. Nie mam wyjscia hehehehe
Radzę sprzedać na jakiejkolwiek podbitce. Tu rok czy dwa może nie wystarczyć na podejście pod cenę z ipo. Byłem zainteresowany przez pewien czas, ale szybko zorientowałem się, że to jeden wielki przekręt. Teraz śledzę temat dla rozrywki i doświadczenia jakich spółek unikać. Jeśli playway nie zainterweniuje to będzie będzie katastrofa.
Przy odrobinie chęci i sprytu to każdą spółkę pokroju Detaliona na NC można sprowadzić jak nisko się chce. Wyznaczanie poziomów gdzie poleci albo czy i gdzie odbije nie ma sensu. Teraz rozgrywającymi są osoby, które odkupiły akcje. Pytanie tylko co to za gracz/e. Czas pokaże jaki scenariusz będzie grany - a jest ich kilka. Gdyby PlayWay jeszcze sprzedał akcje to wszystko stało by się jasne - i bynajmniej nie chodzi mi to o jakieś bankructwo.