• Zakakująco ale.... Autor: ~Bronek [83.23.55.*]
    Nie powiem jestem zaimponiony ale wygląda, że mamy dziś kolejny dzień bez handlu, albo kolejną zwyżkę kursu.... jeśli to zlecenie kupie nie jest fake i jeśli ktoś chce je kupić to na ten moment to jest 0,37 ..... ciekawe jak się to rozwinie.
  • Re: Zakakująco ale.... Autor: ~Bronek [83.23.55.*]
    O pomyłka.... 0,38 :)

Ja dziś za to patrzę na ZWC który od wczoraj zaczyna się obsuwać sprzedałem po 482 (tak wiem, później było lepiej, ale już nie miałem :D) od 465 mógłbym zacząć myśleć o odkupieniu po kawałku. :)
  • Re: Zakakująco ale....Bronek Autor: ~ktoco [95.42.177.*]
    W ostatnim tygodniu cos wielkiego sie wydarzylo. Sprzedajacy nie dostosowali sie do woli kupujacych. Utrzymali cene za jaka chcieli pozegnac sie z akcjami pomimo kilku dni bez lub prawie zerowych obrotow. Juz za widnokregiem 0.39 z oferta ponad 90000 akcji, wiec jest towar napewno do 2Q, pozniej w zaleznosci od informacji tam zawartych-a mozna zakladac, ze lepsze beda niz po 1Q pozostale 150-200 k ktore sa obecnie na sprzedaz do wrzesnia/pazdziernika rowniez znajda nowy domek i na rynku zabraknie akcji - bo pozostale blokowane sa wlasciwe wzrosty. Pisales Bronek, ze jezeli jakims cudem doszedl by kurs do 0.6 - ostatniego sufitu to ci co kupili beda sie chcieli sie tego pozbyc no i znow zanurkuje. Moze tak a moze nie - ja moge sie wypowiadac tylko za swoje. Pierwszy zakup 0.59 - dzisiaj srednia 0.439 - lacznie 170k - na sprzedaz, ale dopiero na fajnych wzrostach - napewno nie przy 0.59.
    Wiec dla ponad 2.6% ff-blokada,, za pozostale ciezko mi sie wypowiadfac, ale jest w nich Amerykanka z ponad 12% ff, kilku innych: Lysy, Dfg, ktos.1, Ty, Pawel i kilku innych mniej sie udzielajacych niz my na tym forum co lacznie pewnie stanowi dodatkowe 15-20% ff. Wiec mamy o. 30-35% ff blokowanego pod ceny zlotowe (nie groszowe) - w zaleznosci od apetytow i realiow oraz ok. 65-70 % ff NN-ow a tu kazdy moze sobie popuscic wyobraznie czego chca NN-y hehe::))
  • Re: Zakakująco ale....Bronek Autor: ~Bronek [83.23.55.*]
    Dnia 2021-07-24 o godz. 09:56 ~ktoco napisał(a):
    > W ostatnim tygodniu cos wielkiego sie wydarzylo. Sprzedajacy nie dostosowali sie do woli kupujacych. Utrzymali cene za jaka chcieli pozegnac sie z akcjami pomimo kilku dni bez lub prawie zerowych obrotow. Juz za widnokregiem 0.39 z oferta ponad 90000 akcji, wiec jest towar napewno do 2Q, pozniej w zaleznosci od informacji tam zawartych-a mozna zakladac, ze lepsze beda niz po 1Q pozostale 150-200 k ktore sa obecnie na sprzedaz do wrzesnia/pazdziernika rowniez znajda nowy domek i na rynku zabraknie akcji - bo pozostale blokowane sa wlasciwe wzrosty. Pisales Bronek, ze jezeli jakims cudem doszedl by kurs do 0.6 - ostatniego sufitu to ci co kupili beda sie chcieli sie tego pozbyc no i znow zanurkuje. Moze tak a moze nie - ja moge sie wypowiadac tylko za swoje.

Mam tu tylko jedną uwagę. Ja nie napisałem, że tak będzie bo kto może wiedzieć jak będzie. Napisałem, że nie zdziwię się jeśli wielu którzy wtedy wtopili będzie chciało wyrzucić i jeśli zabraknei chętnych to korekta.

Jak pisałem jestem zaimponiony tym co się dzieje i tym ze ludzie nie trzymają zleceń tylko jak jest fix na 0,36 to wstawiają tam pakiecik, a jak go nie ma podnosza go nawet do 0,38 i on tam czeka na następny fix. To znaczy, że zostali tacy co chcą się pobawić, to dobrze powinno zrobić kursowi. Byłby to pewnie dobry moment na jakieś pozytywne info.

ok to wracam do celebrowania weekendu :D

celebruj, ja ostatni dzien w Bulgarii i od poniedzialku koniec morza i basenu, za to zdrowy gliwicki klimat :)
  • Re: Zakakująco ale....Bronek Autor: ~Dfg [145.129.243.*]
    Ja zaczynam urlop za tydzien od niedzieli Chorwacja Umag 5 - 8 k euro wystarczy
    A pozytywnego info nie oczekuj. Nasi tzw. wlasciciele konsekwentnie tego unikaja od wielu juz miesiecy. Pierwsze +/- pozytywne to 2Q (bo musza). A pozytywne jak to my rozumiemy, beda gdy wladza uzna ze juz czas na ::)) jak to w slangu gieldowiczow ::)) na ostra jazde na Polnoc wg. mnie uruchomia akcje ff tych tzw. z NN ::)) wracam na basen z dobrym piwkiem Szumiensko (butelko zbiorcza w markecie promo 2l plastik - 4 pln hehe)
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,08 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.