....w centrum warszawy-takie oto rzeczy dzieją sie na naszej bananowej-ale to sie zmieni gdy nowy porządek wkroczy na gpw-po prostu gdy ulica zniknie sytuacja sie uzdrowi -nikt nie bedzie juz pompował balonow,w ktorych nic sie nie dzieje ,nikogo nie zatrudnia ,aprodukuje infa bez pokycia no ....i akcje bez pokrycia-gro ulicznych fachowcow zajmie sie przyziemnymi sprawami związanymi z przezyciem....
Ja tu akurat się zgadzam snw jest wart j.w. tyle co ZAGRZYBIONA (niemłoda) KAMIENICA ,.... co doskonale widać po kursie zjazd z 5,80 na 2,4x , .... a to jeszcze chyba nie koniec "atrakcji"
Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D.
Dnia 2021-07-23 o godz. 15:45 cmpunk napisał(a): > Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D.
Dnia 2021-07-23 o godz. 15:45 cmpunk napisał(a): > Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D.
sam widzisz , że nic poza pisaniem tych bzdetów j.w. ci nie już zostało ,..... popisz zobie może ci ulży , ale podejrzewam , a nawet jestem pewny ,że nie masz nawet 1 akcyjki snw
POŚMIEWISKO z ciebie na forum sanwila jak "ktoś" dobrze zauważył
Dnia 2021-07-23 o godz. 15:58 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-07-23 o godz. 15:45 cmpunk napisał(a): > > Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D. > > sam widzisz , że nic poza pisaniem tych bzdetów j.w. ci nie już zostało ,..... > popisz zobie może ci ulży , ale podejrzewam , a nawet jestem pewny ,że nie masz nawet 1 akcyjki snw > > POŚMIEWISKO z ciebie na forum sanwila jak "ktoś" dobrze zauważył
Hehe, napisał ten, co ma pakiet kontrolny i siedzi tu 14 lat dla sportu :-D. Pośmiewisko to jest z ciebie, już ci wyżej napisałem, że mają z ciebie bekę :-). No chyba, że jesteś kapciowym, to wtedy szacun.
Dnia 2021-07-23 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-07-23 o godz. 15:58 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-07-23 o godz. 15:45 cmpunk napisał(a): > > > Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D. > > > > sam widzisz , że nic poza pisaniem tych bzdetów j.w. ci nie już zostało ,..... > > popisz zobie może ci ulży , ale podejrzewam , a nawet jestem pewny ,że nie masz nawet 1 akcyjki snw > > > > POŚMIEWISKO z ciebie na forum sanwila jak "ktoś" dobrze zauważył > > Hehe, napisał ten, co ma pakiet kontrolny i siedzi tu 14 lat dla sportu :-D. > Pośmiewisko to jest z ciebie, już ci wyżej napisałem, że mają z ciebie bekę :-). No chyba, że jesteś kapciowym, to wtedy szacun.
Już teraz NIKT nie ma najmniejszych wątpliwości co do tego j.w. PAJACA i POŚMIEWISKA forum zabawa z ciebie przednia !!!!!!!!
HAHAHhhhaaaaaaa
Pisz dalej o 6,czy 7 fali COVID , o 'wspaniałych' wskaźnikach c/z, Wk/C, SAMOCHODÓWCE , MEBLÓWCE, kokosach na WIKANIE , itp. piszesz to już od 5,xx , tylko zerknij czasem na aktualny kurs holdingu snw , obecnie to 2,4x , a co będzie np. w końcówce wakacji ? Niektórzy pisali tu o 2,12 , ale chyba się bardzo pomylili ,... prędzej te 80 gr
PS. Ja to na dziś już kończę, ubaw z ciebie po pachy, a mi wszystko się sprawdziło nawet z nawiązką , bo te 2,4x przewidywałem w następnym tygodniu ty tu siedzisz na etacie , to napisz jeszcze coś "śmiesznego", ... może coś o sedesie ??? ,.... twoje ulubione klimaty .
Dnia 2021-10-17 o godz. 22:48 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-10-17 o godz. 22:01 ~J-23 napisał(a): > > HAHAhhhaaaaa > > > > kolejna "KAMIENICA" się już pojawiła , a snw ,....... > > STABILNIE w DÓŁ > > No widzisz... A ty bidoku spać nie możesz, umoczyłeś na Brasie, Sferanecie, przyznaj się, gdzie jeszcze :-).
Ja to w zasadzie na wszystkim umoczony jestem ,..... zadowolony ??? czy bardzo zadowolony ???? tylko na snw umoczony nie jestem !!!!!!!!!!!! BO JUŻ NIE MAM konsekwentnie BADŹIEWKA od 5,xx
Dnia 2021-10-18 o godz. 12:43 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-10-17 o godz. 22:48 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-10-17 o godz. 22:01 ~J-23 napisał(a): > > > HAHAhhhaaaaa > > > > > > kolejna "KAMIENICA" się już pojawiła , a snw ,....... > > > STABILNIE w DÓŁ > > > > No widzisz... A ty bidoku spać nie możesz, umoczyłeś na Brasie, Sferanecie, przyznaj się, gdzie jeszcze :-). > > Ja to w zasadzie na wszystkim umoczony jestem ,..... zadowolony ??? czy bardzo zadowolony ???? > tylko na snw umoczony nie jestem !!!!!!!!!!!! BO JUŻ NIE MAM konsekwentnie BADŹIEWKA od 5,xx
No wreszcie napisałeś prawdę :-). To prawie tak, jakbyś pisał pod jednym nickiem :-).