• SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: ~nikt [79.186.106.*]
    ....w centrum warszawy-takie oto rzeczy dzieją sie na naszej bananowej-ale to sie zmieni gdy nowy porządek wkroczy na gpw-po prostu gdy ulica zniknie sytuacja sie uzdrowi -nikt nie bedzie juz pompował balonow,w ktorych nic sie nie dzieje ,nikogo nie zatrudnia ,aprodukuje infa bez pokycia no ....i akcje bez pokrycia-gro ulicznych fachowcow zajmie sie przyziemnymi sprawami związanymi z przezyciem....
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: ~Putas [5.184.30.*]
    Przestań , to już tu było ,....
    Porównywanie do j.w. jakiejś kamienicy , czy BITCOINów , na nikim nie robi wrażenia,...

Nawet 'zbawca' Polski na białym koniu , tu nie pomoże
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: ~J-23 [37.47.5.*]
    Ja tu akurat się zgadzam snw jest wart j.w. tyle co ZAGRZYBIONA (niemłoda) KAMIENICA ,....
    co doskonale widać po kursie zjazd z 5,80 na 2,4x , ....
    a to jeszcze chyba nie koniec "atrakcji"
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D.
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-07-23 o godz. 15:45 cmpunk napisał(a):
    > Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D.

I dodam, że nie są to fani z KUL ;-).
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: ~J-23 [37.47.5.*]
    Dnia 2021-07-23 o godz. 15:45 cmpunk napisał(a):
    > Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D.

sam widzisz , że nic poza pisaniem tych bzdetów j.w. ci nie już zostało ,.....
    popisz zobie może ci ulży , ale podejrzewam , a nawet jestem pewny ,że nie masz nawet 1 akcyjki snw

POŚMIEWISKO z ciebie na forum sanwila jak "ktoś" dobrze zauważył
    Dnia 2021-07-23 o godz. 15:58 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-07-23 o godz. 15:45 cmpunk napisał(a):
    > > Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D.
    >
    > sam widzisz , że nic poza pisaniem tych bzdetów j.w. ci nie już zostało ,.....
    > popisz zobie może ci ulży , ale podejrzewam , a nawet jestem pewny ,że nie masz nawet 1 akcyjki snw
    >
    > POŚMIEWISKO z ciebie na forum sanwila jak "ktoś" dobrze zauważył

Hehe, napisał ten, co ma pakiet kontrolny i siedzi tu 14 lat dla sportu :-D.
    Pośmiewisko to jest z ciebie, już ci wyżej napisałem, że mają z ciebie bekę :-). No chyba, że jesteś kapciowym, to wtedy szacun.
    Dnia 2021-07-23 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-07-23 o godz. 15:58 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2021-07-23 o godz. 15:45 cmpunk napisał(a):
    > > > Scett, zmień nick na "kapciowy", to najbardziej będzie pasować do tego, co wypisujesz tutaj :-). A, jeszcze bym zapomniał- masz zagorzałych fanów w Lublinie :-D.
    > >
    > > sam widzisz , że nic poza pisaniem tych bzdetów j.w. ci nie już zostało ,.....
    > > popisz zobie może ci ulży , ale podejrzewam , a nawet jestem pewny ,że nie masz nawet 1 akcyjki snw
    > >
    > > POŚMIEWISKO z ciebie na forum sanwila jak "ktoś" dobrze zauważył
    >
    > Hehe, napisał ten, co ma pakiet kontrolny i siedzi tu 14 lat dla sportu :-D.
    > Pośmiewisko to jest z ciebie, już ci wyżej napisałem, że mają z ciebie bekę :-). No chyba, że jesteś kapciowym, to wtedy szacun.

Już teraz NIKT nie ma najmniejszych wątpliwości co do tego j.w. PAJACA i POŚMIEWISKA forum
    zabawa z ciebie przednia !!!!!!!!

HAHAHhhhaaaaaaa

Pisz dalej o 6,czy 7 fali COVID , o 'wspaniałych' wskaźnikach c/z, Wk/C, SAMOCHODÓWCE , MEBLÓWCE, kokosach na WIKANIE , itp.
    piszesz to już od 5,xx , tylko zerknij czasem na aktualny kurs holdingu snw , obecnie to 2,4x , a co będzie np. w końcówce wakacji ?
    Niektórzy pisali tu o 2,12 , ale chyba się bardzo pomylili ,... prędzej te 80 gr

PS.
    Ja to na dziś już kończę, ubaw z ciebie po pachy,
    a mi wszystko się sprawdziło nawet z nawiązką , bo te 2,4x przewidywałem w następnym tygodniu
    ty tu siedzisz na etacie , to napisz jeszcze coś "śmiesznego", ...
    może coś o sedesie ??? ,.... twoje ulubione klimaty .

• Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: ~J-23 [37.47.2.*]
    HAHAhhhaaaaa

kolejna "KAMIENICA" się już pojawiła , a snw ,.......
    STABILNIE w DÓŁ
    Dnia 2021-10-17 o godz. 22:01 ~J-23 napisał(a):
    > HAHAhhhaaaaa
    >
    > kolejna "KAMIENICA" się już pojawiła , a snw ,.......
    > STABILNIE w DÓŁ

No widzisz... A ty bidoku spać nie możesz, umoczyłeś na Brasie, Sferanecie, przyznaj się, gdzie jeszcze :-).
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: ~J-23 [193.56.254.*]
    Dnia 2021-10-17 o godz. 22:48 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-10-17 o godz. 22:01 ~J-23 napisał(a):
    > > HAHAhhhaaaaa
    > >
    > > kolejna "KAMIENICA" się już pojawiła , a snw ,.......
    > > STABILNIE w DÓŁ
    >
    > No widzisz... A ty bidoku spać nie możesz, umoczyłeś na Brasie, Sferanecie, przyznaj się, gdzie jeszcze :-).

Ja to w zasadzie na wszystkim umoczony jestem ,..... zadowolony ??? czy bardzo zadowolony ????
    tylko na snw umoczony nie jestem !!!!!!!!!!!! BO JUŻ NIE MAM konsekwentnie BADŹIEWKA od 5,xx
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: cmpunk [37.47.12.*]
    Dnia 2021-10-18 o godz. 12:43 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-10-17 o godz. 22:48 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2021-10-17 o godz. 22:01 ~J-23 napisał(a):
    > > > HAHAhhhaaaaa
    > > >
    > > > kolejna "KAMIENICA" się już pojawiła , a snw ,.......
    > > > STABILNIE w DÓŁ
    > >
    > > No widzisz... A ty bidoku spać nie możesz, umoczyłeś na Brasie, Sferanecie, przyznaj się, gdzie jeszcze :-).
    >
    > Ja to w zasadzie na wszystkim umoczony jestem ,..... zadowolony ??? czy bardzo zadowolony ????
    > tylko na snw umoczony nie jestem !!!!!!!!!!!! BO JUŻ NIE MAM konsekwentnie BADŹIEWKA od 5,xx

No wreszcie napisałeś prawdę :-). To prawie tak, jakbyś pisał pod jednym nickiem :-).
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: ~J-23 [193.56.254.*]
    Dnia 2021-10-18 o godz. 13:06 cmpunk napisał(a):
    >
    > No wreszcie napisałeś prawdę :-). To prawie tak, jakbyś pisał pod jednym nickiem :-).

ty piszesz 'prawdę' 24/7 ,.... jak twoja ulubiona stacja TV

A kursik STABILNIE w DÓŁ ,....
    i "kamienice" , ani ulice nic nie pomogą ,....

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.12.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: SANWIL WART TYLE CO STARA ZAGRZYBIONA KAMIENICA...... Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2021-10-18 o godz. 14:34 ~J-23 napisał(a):
    > A kursik STABILNIE w DÓŁ ,....
    > i "kamienice" , ani ulice nic nie pomogą ,....
    >

Tak jak pisałem KAMIENICE nawet te zagrzybione nie pomogły a 'nikt' teraz 'ja' odgrzewa stary "zagrzybiony" KOTLET

Autor: ~nikt [79.186.106.*] 2021-07-23 08:21
    Opublikowano przy kursie:  2,57 zł , zmiana od tamtej pory: -35,49%

[x]
SANWIL 0,00% 1,35 2025-11-27 14:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.