Mamy spokój chwilowy od spadków może dlatego...ńie wiem kogo masz na myśli ze starej gwardii bo ja jestem od połowy tamtego roku i już dawno nie widzę tych ludzi..
Dotarliśmy do ważnego wsparcia i jak na razie go obroniliśmy. Zbliżamy się poza tym do raportu półrocznego, w którym poza niezłymi wynikami powinny się znaleźć także szczegóły odnośnie uruchomienia nowej instalacji. I w końcu podczas gdy cały sektor przemysłowy rósł my staliśmy w miejscu, jest więc sporo do nadrobienia. Dziś przełamanie oporu na 3.60 i wyżej może wydawać się bardzo odległe, ale historia pokazuje, że spółka ma duży potencjał do dynamicznych wzrostów. Oczywiście to tylko teoria i to w dodatku życzeniowa. Uważam jednak, że scenariusz ten jest realny. Pozdrawiam
Gdzie Ty widzisz w historii dynamiczne wzrosty? To co się stało w 2020 roku było tylko jednorazowym zdarzeniem będącym wynikiem spekulantów z bardzo dużym kapitałem, mającym nadzieję na gigantyczne zyski z powodu Covid-19. Historia notować akcji spółki natomiast wyraźnie pokazuje, że spółką prawie nikt się nie interesuje (przed covid-19 wykres to linia płaska i po covid-19 również linia płaska). Nie mogę sobie darować, że dałem się namówić na brednie forumowiczów. Cóż, nauczka na całe życie, że 99,99999% ludzi na świecie to złośliwi de.ile i id.oci, których nie warto słuchać ani czytać.
To co było, niezależnie od przyczyn, pokazało, że dynamiczne wzrosty są możliwe na tym walorze, kropka. Nie znam przyszłości i nie wiem czy to się kiedykolwiek powtórzy. Sam wiszę obecnie na 3.25 (wiem, że to błąd uśredniać w dół, ale nie mogłem się powstrzymać). Nie liczę na cuda lecz uważam, że jestem w stanie jeszcze zarobić na tych akcjach. Kto nie wierzy to sprzedaje, cała filozofia giełdy. Pozdrawiam
Aha kolego i jeszcze jedno. Dalece nierozważnym jest inwestowanie pod wpływem namowy kogokolwiek, a już na pewno po rekomendacji na forum bankiera. Myśl sam, będziesz miał pretensje tylko do siebie.