• Komunikat!!! Autor: ~TikiTaka [107.77.203.*]
    Oferta Wykonawcy została wybrana jako najkorzystniejsza w postępowaniu prowadzonym przez Spółkę Restrukturyzacji Kopalń S.A. na roboty górnicze związane z przywróceniem funkcjonalności i bezpiecznego użytkowania chodników wodnych i osadników. Wartość oferty wynosi 2.724.999,91 zł brutto. Wykonawca jest zobowiązany przesłać podpisaną umowę Zamawiającemu do dnia 23.07.2021r.
  • Re: Komunikat!!! Autor: ~Flip [83.29.126.*]
    To dopiero skromny poczatek
  • Re: Komunikat!!! Autor: ~enki [5.173.251.*]
    Czyżby niedługo się sprawdziło co pisałem? Że 20 zł będzie szybciej niż niektórzy myślą? Jeśli w tym roku przebijemy 30 zł to droga otwarta w kierunku 150 bo po tyle to powinno chodzić.
  • Re: Komunikat!!! Autor: ~Zainteresowany [188.146.204.*]
    Spokojnie. Poczekajmy na kolejne umowy. Mysle, ze przetargów jest na dobrą duza banke. Pytanie ile z nich uda sie wygrac:) poczekajmy jeszcze na wyniki q2 i zakup gruntów we wrzesniu:) z tym 150 byłbym ostrożny ale 20 jest możliwe w przeciągu roku.
  • Re: Komunikat!!! Autor: ~DannySon [89.206.58.*]
    Dawno się nie udzielałem, ale dzisiejszy komunikat warto skomentować.
    Widać, że spółka realizuje przyjętą strategię.
    Uzyskane zlecenie pozwoli na budowanie kompetencji w zakresie podpisanej z Minutorem umowy o współpracy.

Patrząc w dalszej perspektywie, coś na terenach po kopalnianych będzie stawiane i raczej nie będą to budynki mieszkalne lecz lekkie konstrukcje: farmy fotowoltaiczne, hale przemysłowe.
    Zawarte z Minutorem konsorcjum może w pełni rewitalizować obszary pogórnicze jednocześnie stawiając wspomniany przeze mnie powyżej konstrukcje i na to wszystko może wyłożyć duże pieniądze EU.

Czas pokaże w którym kierunku to pójdzie niemniej sądzę, że wspomniane 20PLN, faktycznie może być dość szybko.
  • Re: Komunikat!!! Autor: ~to [5.172.255.*]
    zaczną więksi skupywać idh to urośnie, a akcji w obrocie jest mało
  • Re: Komunikat!!! Autor: ~Si [31.0.33.*]
    Zobaczymy jutro jak bedzie rasnac to jest perspektywa hossy a jak spada to wrocimy do normalnosci
  • Re: Komunikat!!! Autor: ~Si [31.0.33.*]
    Obyś miał racje
  • Re: Komunikat!!! Autor: ~Jakin [37.248.138.*]
    3gr czyli obecne 24 zł.. Było bez żadnego hallo...... Obecne wyniki.... Kasa która posiada spółka mokre zadłużenie.... Przejęcie spółki i jej technologi naswietlen..... Fabryka w 2023 .... Plac już jest i chyba nawet zaczęli ja stawiać..... O jakim 20 zł mówisz 50 zł... To minimum.... Szkoda że że to ziamem o więcej po 5zl z hakiem bo chętny był co wystawiał po 5 tys ale obecna cena nadal jest śmieszne
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
IDH 1,50% 2,70 2025-10-17 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.