"Likely the bad (rainy) weather in Q2/21". Ci pseudo analitycy ktorzy wydali rekomendacje dla gts na 42 zl kilka miesiecy temu tlumacza slabe wyniki II kwartalu uwaga... deszczem, tak deszczem. Pierwszy kwartal byl slaby przez snieg, drugi gorszy przez deszcz. Trzeci mysle ze przez slonce bedzie slaby. Kpina z akcjonariuszy. https://twitter.com/puppyeh1/status/1417382939051003907
Panie Marek, a u mnie masz flachę jeśli się kiedykolwiek spotkamy, bo przemyślałem to co piszesz i uznałem że jak odsączyć to co piszesz z jadu i żółci to masz sporo racji i ewakuowałem się z całym kapitałem z tego chłamu jeszcze w kwietniu zanim zaczęło się sypać. Miałem średnią cenę ok 19 (kupowane od stycznia do marca) i bez straty się tego pozbyłem. Gdybym tu dalej tkwił to miałbym teraz mniej więcej połowę tego co włożyłem. Także pozdrawiam i życzę powodzenia
Nie nie są zależne ale ktoś jak tu dawno nie wchodził zobaczy spadki poczta Marka że w spółce same przestępstwa może się jeszcze wystraszyć... Jest sezon urlopów nie wszyscy są na bieżąco..