• Perełka Autor: ~janek [131.228.32.*]
    To co, kiedy jazda powyżej 20 zł?
  • Re: Perełka Autor: ~chuda_ryba [5.173.252.*]
    Aż się obkupię po 15. Nie ma pośpiechu... Im niżej tym lepiej.
  • Re: Perełka Autor: ~Xxx [37.248.174.*]
    Haha obydwaj fantaści i naganiacze na wzrosty, to nie perełka tylko perła w koronie. Jeden widzi 20 drugi niby zbiera po 50sztuk haha
  • Re: Perełka Autor: ~Xxx [37.248.174.*]
    Wszystkie spółki odrobily straty z poniedziałku tylko perla 7% do tyłu w dwa dni, ale wczesniej 5% urósł przez 3 miesiace hahaha
  • Re: Perełka Autor: ~chuda_ryba [87.205.93.*]
    Lubię zbierać po 50 sztuk. Nie śpieszy mi się. Spadnie niżej zbiorę więcej. Kibicuję spadkom kursu.
  • Re: Perełka Autor: ~Xxx [31.0.85.*]
    Widze że zwiększasz wolumeny dzis 24sztuki
  • Re: Perełka Autor: ~Beny70 [85.28.179.*]
    na 15pln to chyba już niewielkie szanse, arkusz zleceń się wypełnia.
  • Re: Perełka Autor: ~Baca [217.97.149.*]
    Jutro wypłata, nie wiem jak inni, ale ja całość dokupuję akcyje.
    Swoją drogą ciekawe czy prezio dokupi, dostanie ładny grosz.
  • Re: Perełka Autor: ~Sasza [91.123.188.*]
    Ja również za całą dywidendę dokupuję akcje Delko.
    Po tej cenie grzech nie kupić
  • Re: Perełka Autor: ~Beny70 [85.28.179.*]
    To żeście się obkupili, za całe 22 tysiące PLN.
    A czego się spodziewałeś, że mamy po 100000 czy 200000szt. ???
    Szkoda ze pozostali posiadacze sie nie decydują na dokupienie wlacznie z preziem, ktory dokupowal po 16.6 i twierdził wówczas ze cena akcji jest zaniżona
  • Re: Perełka Autor: ~Janek [62.67.214.*]
    prezio kupował chyba nawet po 16,80
  • Re: Perełka Autor: ~juhas [77.112.10.*]
    https://wydarzenia.interia.pl/polska/news-wladyslaw-kosiniak-kamysz-drozyzna-uderza-w-polskie-rodziny,nId,5390389
    A już w 2010 rekomendacja po 16.60PLN przy zysku rocznym 5,7mln o co tutaj chodzi?
  • Re: Perełka Autor: ~juhas [31.0.72.*]
    Nowy jestem z makutkim pakiecikiem i nie za bardzo wiem o co chodzi z tak niską aktualnie wyceną spółki. Ktoś coś podpowie?
  • Re: Perełka Autor: ~Gargamel [31.0.41.*]
    To taki papier, Dino bije kolejne rekordy, a to 10 lat do tyłu
  • Re: Perełka Autor: ~Xxx [31.0.88.*]
    Trzeba przyznać drugiej takiej perły na gpw nie znajdziesz, haha
  • Re: Perełka Autor: ~jarojager [89.64.50.*]
    Niestety nie ma popytu. Co nie zmienia faktu, że akcje są tanie jak barszcz. Możecie śmiało wywalać :)
    Ja przeanalizowałem spółkę, Roe właścicielskie od 7 lat na poziomie 20% plus. Wartość księgowa rośnie z roku na rok. Marże na stałym poziomie. Płynność ok. Przychody rosną. Jak ktoś jest niecierpliwy może przetransferować kapitał na coś bardziej modnego. Ja mam Delko i jest to jedna z pozycji, gdzie spadki w ogóle mnie nie ruszają, patrząc na cenę za jaką kupiłem :). Mało jest spółek, które można nabyć poniżej wartości księgowej z takim tempem rozwoju : ) Jeżeli patrzysz tylko na kurs i jest to dla ciebie odzwierciedlenie czy coś jest perłą czy gniotem toś inwestor jak fix :D
    Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Perełka Autor: ~brzoza [94.40.99.*]
    Popyt może pojawić w najmniej oczekiwanym momencie, tak jak to było rok temu, narazie ktoś wykorzystując jego brak próbuje zaniżać kurs... tak jak to było dzisiaj w dogrywce. Pytanie po co?
  • Re: Perełka Autor: ~Xxx [37.248.170.*]
    Zapytaj chudej_ryby
  • Re: Perełka Autor: ~brzoza [94.40.99.*]
    ... może masz rację, chuda pisze. że dobiera więc dla niej im taniej tym lepiej..
  • Re: Perełka Autor: ~chuda_ryba [5.173.251.*]
    No właśnie, choć powyżej 16tki zawsze trochę upycham w rynek, by móc z powrotem odebrać na niższych poziomach. Teraz celuję w dolne okolice 15tki.
  • Re: Perełka Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Za jakieś 2 m-ce będzie można świętować rocznicę boczniaka. Spółka gdzie nic się nie dzieje (przynajmniej na kursie).
  • Re: Perełka Autor: ~Sasza [91.123.188.*]
    Miejmy nadzieję że zarząd ruszy w końcu głową, zwłaszcza gdyby był poszerzony i przedstawi w końcu w jakimś kolejnym espi " bombową" informację która ruszy kurs. Miało się coś dziać w II półroczu, więc najwyższą pora.
  • Re: Perełka Autor: ~chuda_ryba [5.173.251.*]
    Co za problem. Pojedź na walne i zapytaj prezesa, to się dowiesz.
  • Re: Perełka Autor: ~Ciekawski [89.66.140.*]
    Silny sygnał kupna na MACD.
  • Re: Perełka Autor: ~jarojager [193.46.187.*]
    Sygnał sygnałem, bez znaczenia, jednak wolumen coś zaczyna się zwiększać bo jeszcze kilka dni temu był praktycznie na zerowym poziomie. Spółka bez ryzyka. Kurs dużo nie spadnie bo już jest bardzo tanio. W najgorszym wypadku konsola w dalszym ciągu. Zobaczymy jaki raport pokażą za 2Q.

• Re: Perełka Autor: ~Delkowy [178.42.0.*]
    Tutaj analizę techniczną można schować do kieszeni. Za małe obroty. Natomiast zgadzam się, że trochę bardziej jakby drgnelo do góry z kursem i wolumenem. Ciekawe do jakiego poziomu to dojdzie. Jeżeli wyniki za 2q są na prawdę dobre to wtajemniczeni chyba powinni podpompowac kurs do góry. Jakieś przewidywania bardziej doświadczonych graczy?
  • Re: Perełka Autor: ~Gość [31.0.86.*]
    Na spółce nie spodziewałbym się wzrostów.
[x]
DELKO 0,16% 6,14 2026-05-20 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.