zyski z wiedźmina pli księguje proporcjonalnie do wykonania może być tak, że lwią część zaksięgują faktycznie w 3 kw w 3 kw kończy się kilka dużych projektów stawiam, że 3 kw będzie rekordowy w dziejach pli bo dodatkowo dojdzie ponad 2 mln zysku netto z subwencji..
beznadziejna ta at, ja rozumiem, że gość ma do oskoczenia wiele spółek... ale, aby tak po łebkach? bez podstawowych wsk jak macd, oscylatory, śr kroczące? bez wyznaczenia stref wsparcia, oporów i zasięgów ew wybicia? w końcu bez szukania podstawowych formacji np trójkąta? bez wyznaczenia linii trendu ect? jaka w końcu jest takiego pokazu predykcja? hehe, w buty niech sobie taką at wsadzi ten pan jedyne co fajne z tej jego at to półtoraroczny wykres notowań pokazujący długoterminowy trend wzrostowy, ostatnio doszliśmy do dolnego ograniczenia linii i odbijamy...
Co tam fanatykpli opowiadasz o tym trendzie wzrostowym? To ten trend, który w czerwcu został przebity i rozpoczął się trend spadkowy? A o wskaźnikach to o jakich mówisz? Stochastic? D+/D-? Może MACD i RSI? Ale to chyba nie o nich - bo one wszystkie są negatywne. Średnie kroczące to jakie sobie ustawiłeś żeby ci do narracji pasowały? Może półsesyjną? Albo 2.33-sesyjną? Bo 15, 45 i 100-sesyjne również nie wróżą niczego dobrego zważywszy, ze wszystkie są ponad wykresem. To ja już nie wiem jak ty to AT robisz :/ Pokaż proszę bo ciekaw jestem.
Jak zaczynają wchodzić magia, astrologia i numerologia znane także jako numerologia to wiedz, że źle się dzieje :D. Druidzi czytają z rozrzuconych kości wielkie plony.
klątwy, czary i inne diabelskie stochasty wskazują że spichlerz będzie napełniony do połowy pożyczka bezzwrotną z królestwa.
Co zabawniejsze ta „danina” z królestwa już uznana została przez naczelnego maga jako „sukces” grodu PLI mimo że drugą połowę trzeba oddać.
Plony zasiane zimą na niezaludnionych wzgórzach Gamendworu niedługo dadzą wielkie plony, bo Król Żbik pierwszy „widział jak to się uprawia w innych królestwach te grycho” i jest pewny że ludzie jego dworu to już dawno umieją grycho uprawiać.
Po suchych latach zarazy, dwór PLI bogaci się na plonach z wielu upraw bo mieszkańcy dworu to rasa nadludzi potrafiąca robić wszystko. Wystarczyło żeby król Żbik wprowadził czteropolówkę. Każdy mieszkaniec dworu teraz będzie uprawiał wszystkie plony i jeszcze znał się na kowalstwie, garncarstwie i hodowli.
Dla pobudzenia morale, wielkie konkursy dla glorii i chwały grodu PLI zostały ustalone. Każdy może zostać rycerzem Żbika jak przyniesie manuskrypt z pochwalną pieśnią lub jakimkolwiek pomysłem. Te wieści okryte są tajemnicą. Wiele możnaby pisać o tej krainie pełnej słońca. Wielkie sukcesy są nieuniknione.
Oho jest i następny wy....y z PLI na bruk :) Widocznie ty i twoje umiejętności były niepotrzebne, może spróbuj w u Donaldsa, albo w KFC... Może tam będziesz potrzebny :. Nie bierz w banie, zapewne gdzieś znajdziesz swoje miejsce :)
imho mamy tutaj wyrachowanie fundów. Kupili za 25 zł bez lock-upu. Wszystko co sprzedane powyżej zaksięgowane jako zysk. banalnie proste. Ponizej 25 zł nie sprzedadzą więc, jak spadnie poniżej to to co mają będą dalej trzymać jako długotrwała inwestycja. Ewentualnie dokupią na kolejną rundkę.