• Okres wyczekiwania Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    Lekki marazm nam się wkradł na P24. Po ostatnim info o złożeniu wniosku patentowego nie ma już śladu i wszyscy wyczekują jak się sytuacja rozwinie.

Na razie mamy ukryciaka na 0,195 zł, który zapewne ma za zadanie przytrzymanie kursu przed wczesnym odbiciem. Ktoś chce koniecznie zwiększyć swój stan posiadania zanim na dobre ruszymy ku nowym szczytom.

Mam nadzieję, że spółka nie da du...y i całkowicie nie zepsuje swojego wizerunku, bo wtedy będziemy mieć armagedon. Gdyby się okazało, że te farmy fotowoltaiczne to ściema, to szybko staniemy się spółką jednogroszową.

No cóż..., kupuj plotki, sprzedawaj fakty!
  • Re: Okres wyczekiwania Autor: ~sss [78.88.27.*]
    Kupujących brak bo nikt już nie wierzy w te i inne bajki głoszone przez to padło
  • Re: Okres wyczekiwania Autor: ~Xawery [5.173.138.*]
    Żyj długo, ale prędzej Ty padniesz.
  • Re: Okres wyczekiwania Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Wszyscy zainteresowani dawno obkupieni, tylko nie wiedzieć czemu, ty wciąż tutaj sssmędzisz, nie posiadając ani jednej akcji jak i nie mając zamiaru posiadać takiego padła xD
    Idź, popływaj w Bałtyku, pójdź do lasu na grzyby, akurat wysyp kurek jest, a nie wciąż warujesz przy wątku padła, toż to już chyba nawet nieuleczalne.
  • Re: Okres wyczekiwania Autor: ~sss [78.88.27.*]
    Nie irytujcie się, wkrótce będzie znowu podbitka pod jakąś bajkę aby ubrać w akcje takich jak wy, marzycielki o złotówkach na tym śmieciu. Nic innego się tu nie dzieje od wielu lat
  • Re: Okres wyczekiwania Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    A czy nie bierzesz pod uwagę, że takie podbitki niektórym są na rękę.
    Ty natomiast tracisz czas i pieniądze, bo jak nie umiesz ich zarabiać nawet na takich spółkach, to znaczy, że je tracisz, a NC nie dla ciebie.
    Idź na wig20, tam masz pełno fundamentów dających szybko zarobić :))
  • Re: Okres wyczekiwania Autor: ~Tak [217.254.10.*]
    Dokładnie ja mogę czekać kilka miesięcy żeby w kilka sesji zarobić 100%
  • Re: Okres wyczekiwania Autor: ~blask [94.254.231.*]
    Dnia 2021-07-21 o godz. 18:46 ~Tak napisał(a):
    > Dokładnie ja mogę czekać kilka miesięcy żeby w kilka sesji zarobić 100%

Abys nie musial czekac kilka lat . Dla mnie troche dlugo

[x]
PRESENT24 0,00% 0,10 2026-05-05 11:04:00
2026-04-02
Inne informacje
2026-02-18
Zawarcie umowy typu Lock-up