Aby zasiać panikę i stworzyć podwaliny do takiej wyprzedaży jak dzisiaj trzeba być mistrzem. Taki animator tu jest. Będziesz dłużej na giełdzie to nabędziesz umiejętności rozpoznawania jaka to rozgrywka. Czy pod oddawanie czy pod zbieranie.
Drobni dzisiaj oddają powyżej 10 zł wierząc, że unikają dalszych strat.
Psychologia rynku jest dla wprawnych i doświadczonych inwestorów. Dlatego praktycznie tylko tacy zarabiają na giełdzie gruby hajs...
Dnia 2021-07-21 o godz. 09:29 ~Zeus napisał(a): > Aby zasiać panikę i stworzyć podwaliny do takiej wyprzedaży jak dzisiaj trzeba być mistrzem. Taki animator tu jest. > Będziesz dłużej na giełdzie to nabędziesz umiejętności rozpoznawania jaka to rozgrywka. Czy pod oddawanie czy pod zbieranie. > > Drobni dzisiaj oddają powyżej 10 zł wierząc, że unikają dalszych strat. > > Psychologia rynku jest dla wprawnych i doświadczonych inwestorów. > Dlatego praktycznie tylko tacy zarabiają na giełdzie gruby hajs...
jestem na gieldzie ponad 20 lat...nie do mnie z takim tekstami jak na mercatorze przy 500
To szacun skoro jesteś 20 lat na giełdzie. Jednak dziwią mnie Twoje spostrzeżenia przy takim doświadczeniu.
Co do Mercatora to adekwatną sytuację do tutejszej mieliśmy tam znacznie wcześnie. Właśnie wtedy kiedy kurs z 20 zł nurkował na 12 i wszyscy podobnie jak Ty teraz trzęśli wtedy portkami i pisali, że jak tylko wróci choćby na 15 zł to oddadzą. Co było później to nie muszę chyba pisać?
Wychodzi fund value fiz i jest to oczywiste. Żadni drobni nie mają 350 tysi akcji w pół godziny. Dobrze że popyt jest ogromny. Fund wywalił 400 tysi akcji po 8 zł. Teraz zeszli już pod próg i niedługo będzie o tym espi
Dnia 2021-07-21 o godz. 10:02 ~Rumun napisał(a): > Wychodzi fund value fiz i jest to oczywiste. Żadni drobni nie mają 350 tysi akcji w pół godziny. Dobrze że popyt jest ogromny. Fund wywalił 400 tysi akcji po 8 zł. Teraz zeszli już pod próg i niedługo będzie o tym espi
ej no co ty?
tutejsi "dosiadczeni" piszą ze to fundy kupują a drobni wywalają... to tak musi być ot co
Żaden fund nie kupuje. Piszesz, że masz 20 letnie doświadczenie na giełdzie a Twoje wnioski świadczą o tym, że jesteś zielony w temacie. Porozmawiamy za kilka tygodni i przekonasz się kto z nas ma teraz racje. Ty wieszczący tu przekręt i wciskanie ulicy papieru za 4 mln zł po godzinie handlu czy ja. Twierdzę, że spekuła zabawiła się kosztem leszczy i nie pozwoliła na spokojne wzrosty pod szacunki i wyniki...
Dnia 2021-07-21 o godz. 10:28 ~Zeus napisał(a): > Żaden fund nie kupuje. Piszesz, że masz 20 letnie doświadczenie na giełdzie a Twoje wnioski świadczą o tym, że jesteś zielony w temacie. > Porozmawiamy za kilka tygodni i przekonasz się kto z nas ma teraz racje. Ty wieszczący tu przekręt i wciskanie ulicy papieru za 4 mln zł po godzinie handlu czy ja. Twierdzę, że spekuła zabawiła się kosztem leszczy i nie pozwoliła na spokojne wzrosty pod szacunki i wyniki...
Mylisz dziecko pojęcia i nie potrafisz czytac ze zrozumieniem Dltego napisze jeszcze raz zebys zrozumial mam akcje ale nie pisze glupot ze fund kupuje jak to pisza w tym watku.
i nic nie wieszcze tylko zakladam ze fund sie dalej skraca jak robil to przy 8 i zaden to przekret na gieldzie przedawac akcje ktore sie ma
Pod próg zeszli już niżej. Było to ponad 2 miesiące temu. Do tej pory dawno już sprzedali bez konieczności zaniżanie kursu.
Co jeszcze wymyślisz ze swoim 20 letnim doświadczeniem?
Zero pojęcia o giełdzie. Tylko się ośmieszasz.
Na odległość czuć trollem na usługach pracującym za grosze.
Przy 8 zł Value Fiz nie zszedł pod próg tylko nad czyli do 5,5% ktore to zaraportowali. Sprzedali w ulice 400 tysi akcji bo wtedy był popyt po wynikach. Teraz sypią od 13 zł i bardzo dobrze bo nie dosc ze sie tanio mozna obkupic w dobre akcje to jeszcze zwiekszają FF.
Zresztą czy to nie przypadek ze wtedy pojawiła sie na forum postać Scaner, wypchneli 400 tysi papiera i dziwnym trafem Scaner znowu pojawił sie przy 13 zł?
Jestem tylko ciekaw czy tym razem wypchna cały papier co mają czy zostawia sobie na zasypanie popytu po wynikach. Od 7 sesji czyli ceny 13 zł przemieliło sie 1,4 miliona akcji. Jesli polowa to drobni i kolkowicze to 700 tysi wywalili a mieli 1,15
Nie łudź się już oficjalnie jest powiedziane ze ceny stali zaczynaja spadac nie ma pod co grać. Za to rośnie cena kontenerów na czym skorzysta ATC CARGO. Na bowimie bedzie jak na xtb czy mrc czyli zycie nadzieja, ja sobie to daruje