Raport za 2Q pokaże prawdziwą moc tej spółki. Nie mam żadnych wątpliwości, że wyniki będą świetne w przeciwnym razie nie dzielili by się zyskami. A tak w ogóle to znasz choć jedną spółkę która po roku od debiutu na NC wypłaciła dywidendę? Siedzę na ten bananowej od ładnych paru lat i z drugą taką spółką się nie spotkałem
4 fala idzie pełną parą? 100 zakażeń na dobę w PL to wg ciebie pełna para? Ubawiłeś mnie.
Co do raportu za 2Q - kurs odzwierciedla właśnie kwartał bez szału, nie zauważyłeś? Skoro chcesz kupić taniej to wiesz doskonale, że tu gra jest o to, co właśnie przed nami - 4 fala (masowe testowanie) i Nanobiome jesienią.
4 fala w polsce sie zbiera dopiero ale już to widac po skoku % udziału delty plus skoku współczynnika reprodukcji. Jeśli chodzi o wyniki za 2 kwartał to obstawiam 1,5-2 mln zysku. Byłbym wdzięczny jakby inni akcjonariusze też sie wypowiedzieli ile obstawiają. Przynajmniej wiadomo będzie 13 sierpnia czy wyniki zgodne z oczekiwaniami czy nie.
2linki dawno już się nie udzielałeś na forum a zwykle masz wartościowe wątki więc rób to częściej. Co do twoich wyliczeń wszystko się zgadza, to dość łatwa matematyka. Pozdro
Myślę że się pospieszyles. Przetargi na sanepidy po 1mln to jest na dłuższy okres czasu bo to było wraz z dostawą odczynników. Jeśli się mylę to proszę o poprawienie mnie.
Też mi się wydaje że to nie jednorazowo i nie tak to jest że od razu faktura wyjdzie i przychód...Jakieś protokoły i takie tam.... No zobaczymy kto trafi.
.