I zapamiętajcie ten post bo tutaj też sprzedam 300% wyżej minimum. A łapki w dół na mnie nie działają bo jesteście z DM i funduszy gnidy. Ładuje dale na przekór wszystkim tak jak kiedyś Farm.
Coś słabo ładujesz... Ja nie daję Ci łapki w dół, a i gó....o mnie obchodzi że tu jesteś i nigdy o tym też nie pisałem na innych spółkach. Jeśli kręci się pomawianie innych i manipulacja to inna sprawa. 300proc tu z czasem będzie bo wielu lubi podbić i ubierać. Mam Bee Simulator i powiem tak... Gra fajna ale niedopasowana cenowo, Giant Uprising to ten tytuł widzę bardziej na smartfony niż w dystrybucji na PC.
To zobaczymy co pokażą na Gamescom. Druga sprawa spółka ma fajne pomysły i dlatego wejdę tu na long a nie na kółko. Co do ubierania to jeżeli ktoś się ubierze w akcje a za 3 lata będzie kurs np. 20zl to niech się ubiera :). Wszystko jest możliwe.
Tutaj jest totalny brak dopasowania platform gry do specyfiki gry. Jak dla mnie to poziom gier na smartfony. Tu nie ma jakiegoś skomplikowanego sterowania Bee, GU....
Dnia 2021-07-22 o godz. 07:13 ~BigShort napisał(a): > 20 zł ahahaha to chyba jak wyprzedza Chińczyków w BUDOWIE SZTUCZNEGO SŁOŃCA . cap 440 milionów cycu , dzwoń do lekarza
Ten ak47 to forumowy oszust i naciągacz. Na wielu forach robił chlew i podpuszczał naiwnych, manipulował o kupnie i sprzedaży. Wyjatkowa kanalia. TFU!
PS. ten Giants uprising to wyjątkowy gniot. Zrobiony przez nich tylko po to zeby pokazac ze robią cokolwiek.
Widzę, że boli dups.o? I ma boleć. Skupię ile trzeba a widzę, ze ktoś troszkę dusi kurs to poczekam ile trzeba :) To jak z tym ubieraniem o, którym piszecie? Ubieramy się teraz i czekamy na long? Bo na Farm ubrałem głównie przy 20zl i ostatnio przy 50zl :)