Myślę sobie tak Dreamreaper: Grey Skies to projekt ciekawy który może przyciągnąć dużo graczy - będzie zysk. Formuła 1 jakoś mnie nie wciąga, Barbarian no nie wiem, gra jakby spóźniona o 15 lat, no chyba że są tam jakieś pomysły o jakich nie powiedzieli... Patrzę na Parasight, pierwsze wrażenie co to k... jest, ja ładuję swoją ciężko zarobioną kasę w spółkę! a oni coś takiego wydają?!? Ale... kurde co jest? fajne toto jednak, The Bilna grafika ale chwilę popatrzysz i wciąga, gierka też, na pierwszy rzut oka miał być mega szajs a jest coś ciekawego w tym czymś, będzie z tego hajs. Młode wilki w akcji, jeszcze będziecie kupować moje akcje po x10, przypomnę się wam za jakiś czas, jak po marcu na govenie pisałem też się cepy zakute brechtaliście
Zagrałem w demko Parasight i powiem wam, że ta giereczka wymiata. Już rozumiem dlaczego to robią. Pamiętam jak mówili, że to będzie odwrocong PLW teraz to widać. Dużo ciekawych gier ale różnego typu, a nie same symulatory coraz lepiej to wygląda.
Poprzednią grą tego autora było Kish & Mate doskonale odebrana przez wielu graczy. Zobaczyło to Google i natychmiast wykupiło gierkę by zrobić z niej swoją apkę https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sAleMIR.KishAndMate&hl=en_US&gl=US&showAllReviews=true Teraz to my mamy kolejną grę tego autora! :)
Tak zagraniczny. Powoli to nabiera rumieńców. Myślę, że prezes się obroni, przecież PLW nie wsadziłby tam kogoś z przypadku. Fajnie, że pojawiło się demo, to znaczy, że nie tylko liczą na preprodukcje i przejmują tematy które są na późniejszym etapie rozwoju.