• Prawo poboru Autor: ~Tuitam [81.190.132.*]
    Ok mamy koniec sesji, czy ktoś widział memorandum, może u kogoś jest już opcja pp?
  • Re: Prawo poboru Autor: ~Ted [89.64.109.*]
    Będzie rano
  • Re: Prawo poboru Autor: ~Tuitam [81.190.132.*]
    Ok
  • Re: Prawo poboru Autor: ~Maciek [37.225.32.*]
    W BM Alior, od kilku dni, wiszą na rachunku JPP z uwagą, że zapisy od 26.07.
  • Re: Prawo poboru Autor: ~Luk [89.174.79.*]
    Witam ma ktoś już na rachunku maklerskim w pko bp jakieś prawa poboru informacje o możliwym zapisie na nową emisję? Ja nic narazie nie nam a jak wy?
  • Re: Prawo poboru Autor: ~nw [31.0.49.*]
    Ja u siebie też nie. Ale skoro w innych bankach będzie 26 to pewnie w naszych też w zbliżonym terminie.
  • Re: Prawo poboru Autor: agent_cooper [77.112.16.*]
    Dnia 2021-07-21 o godz. 09:20 ~Luk napisał(a):
    > Witam ma ktoś już na rachunku maklerskim w pko bp jakieś prawa poboru informacje o możliwym zapisie na nową emisję? Ja nic narazie nie nam a jak wy?

W PKO BP była informacja przedwczoraj, wczoraj znikła, dziś nadal pusto.
  • Re: Prawo poboru Autor: ~cichy79 [79.191.57.*]
    Ja już mam PKO BP ,dzisiaj rano pojawiły się na koncie w ilościach takich jak było pisane
    Dnia 2021-07-21 o godz. 09:30 ~cichy79 napisał(a):
    > Ja już mam PKO BP ,dzisiaj rano pojawiły się na koncie w ilościach takich jak było pisane

Ja nadal nie mam a przecież miałem jeszcze przedwczoraj. Dzwoniłem na infolinię PKO BP i operator stwierdził, że on widzi. Doradził cierpliwość. Przyszło mi do głowy, że być może ten burdel w archeo spowodowany jest tym, że używam starej wersji przeglądarkowej aplikacji maklerskiej a jak to jest u Was z wersjami ?
    Ja mam nową wersję aplikacji supermaklerpko bp i nic nie widzę żadnych nowych emisji, zapisów , czy praw poboru .
    Cichy79 gdzie masz te akcje w pko bp w zakładce nowe emisję? Bo mnie nic się tam nie wyświetliło w zakładce nowe emisje.
    Fakt w zakładce jeszcze też nie mam możliwości zapisów ,ale na liście pod walorem cocdeaddict mam taką samą liczbę
    PP .
    W mBanku mam już możliwość zapisów w terminie podstawowym 26.07-11.08
    cerpiwości
  • Re: Prawo poboru Autor: ~Luk [46.204.20.*]
    Dzięki cichy79 za info ja też w pko pod walorem cdt mam pp takiej samej ilości co akcji a w zakładce nowe emisje jedzcze nie mam nic , czyli generalnie mamy tak samo czyli jest wszystko dobrze i musimy czekać aż pozwolą nam robic zapisy.
    W mBanku są również
  • Re: Prawo poboru Autor: ~Enna [89.64.126.*]
    Czyli czas zacząć rajd na dwucyfrowki
  • Re: Prawo poboru Autor: ~Inwestor2 [5.173.32.*]
    Dno
    Dnia 2021-07-21 o godz. 09:42 ~Enna napisał(a):
    > Czyli czas zacząć rajd na dwucyfrowki

No i po co takie teksty skoro tylko dziś kurs spadł o ponad 13 % ?!

Potrzebne jest dobre info a nie zaklinanie rzeczywistości, chciejstwo i koncert życzeń.
  • Re: Prawo poboru Autor: ~Dzik [5.173.252.*]
    Fakt. Dobre info, mało akcji w obrocie i chyba dojrzały akcjonariat to podstawy do tego żeby kiedyś tu było bardzo dobrze-pisze kiedyś bo potrzeba czasu aby wszystko się rozchulalo.
    U mnie na rachunku w Santander już są PP więc czekamy na zielone światło do zapisów
[x]
PROACTA -8,12% 0,91 2026-04-10 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.