Dnia 2021-07-21 o godz. 09:20 ~Luk napisał(a): > Witam ma ktoś już na rachunku maklerskim w pko bp jakieś prawa poboru informacje o możliwym zapisie na nową emisję? Ja nic narazie nie nam a jak wy?
W PKO BP była informacja przedwczoraj, wczoraj znikła, dziś nadal pusto.
Dnia 2021-07-21 o godz. 09:30 ~cichy79 napisał(a): > Ja już mam PKO BP ,dzisiaj rano pojawiły się na koncie w ilościach takich jak było pisane
Ja nadal nie mam a przecież miałem jeszcze przedwczoraj. Dzwoniłem na infolinię PKO BP i operator stwierdził, że on widzi. Doradził cierpliwość. Przyszło mi do głowy, że być może ten burdel w archeo spowodowany jest tym, że używam starej wersji przeglądarkowej aplikacji maklerskiej a jak to jest u Was z wersjami ?
Fakt w zakładce jeszcze też nie mam możliwości zapisów ,ale na liście pod walorem cocdeaddict mam taką samą liczbę PP . W mBanku mam już możliwość zapisów w terminie podstawowym 26.07-11.08 cerpiwości
Dzięki cichy79 za info ja też w pko pod walorem cdt mam pp takiej samej ilości co akcji a w zakładce nowe emisje jedzcze nie mam nic , czyli generalnie mamy tak samo czyli jest wszystko dobrze i musimy czekać aż pozwolą nam robic zapisy.
Fakt. Dobre info, mało akcji w obrocie i chyba dojrzały akcjonariat to podstawy do tego żeby kiedyś tu było bardzo dobrze-pisze kiedyś bo potrzeba czasu aby wszystko się rozchulalo.
U mnie na rachunku w Santander już są PP więc czekamy na zielone światło do zapisów