Tak się rzucili ze spadło na zakończenie. Ps. „Puki” pisze się przez zamknięte. A myśle, ze wszyscy jesteśmy w g… ubrani wiec nie ma co innych obrażać.
A co peroniarzu, golasie piecze du..psko bo akcji nie masz.Niedlugo wejdzie slup famura ktory pociagnie w gore do 2.5 zl a ty gebe rozdziabisz.Zobacz jak bylo na workservice, tu chca skupic prawie 28 mln akcji i beda to akcje z ff spiesz sie haha
Przecież on ma akcje, siedzi tu od dawna. Wanda zaśmiecasz forum mówiąc szczerze, twoje pisanie 10 postów dziennie nic nie daje. Im więcej tu napiszesz tym szybciej kurs nie urośnie. Nie wiem czy to wiesz dlatego cię uświadomie. To nie jest zależny , skończ już proszę.
Tu tu nie lepiej pajacujesz raz dobrze raz zle, jakbys mial shizofrenie.Nie wierzysz w papier sprzedaj i idz stad.Przeszkadza ci moje pisanie to nie czytaj, idz pobiegac i tam wyladuj frustracje
Przecież oboje oboje normalnie wypowiadają się na forum. To ty pajacujesz naganiając na papier szkodząc przy okazji kursowi. Michu i Fizol już odpuścili naganianie na spadki. Dzięki czemu kurs szybciej zaczął szybciej lecieć w dół. Polacy to taki naród którego większość zawsze robi odwrotnie niż mu się każe bądź nagania na coś. Widać wisisz pewnie na 3 - 3.05 . Ja w tej cenie sprzedałem. Teraz odkupuję powoli . I Liczę na 1.9 - 2 zł .
@123456 Uprzejmie proszę o niewrzucanie mnie do jednej miski z @Michu. On prezentował jakieś prognozy, do czego ma pełne prawo. Ja się o kursie nawet nie zająknąłem. Po Kopeksie mam uzasadnione uprzedzenia do właścicieli FMF. Wbijam im szpilę przy każdej okazji. To jednak nie oznacza, że nie wierzę w skokowy wzrost kursu. Nie bawię się w proroka, za to próbuję piętnować takich szkodników forumowych jak @Wanda. Każdy, kto będzie wypisywał głupoty lub robił rażące byki - może liczyć na mój kąśliwy komentarz :-(.
Dnia 2021-07-21 o godz. 11:42 ~Zibikor napisał(a): > To spółka zapomniana przez Boga, nikt nie chce wejść ostatnio z większym kapitałem, dlaczego??
Wciskali swój papier fundom po ~5 zeta. Solennie zapewniali, że są spółką dywidendową. Kierujący fundami są bardzo łasi na ten ekstra szmal, bo widocznie kręcą z tego jakieś lody dla siebie. Zostali klasycznie wyciulani. Nie dostają dywidendy, za to mogą ' łaskawcom ' odsprzedać po 2,5 to, co kupili po 5 :-). Tylko głupi by się nie wku.... Ty, czy ja - możemy tylko pobluzgać na forum. Ale ludzie dysponujący setkami milionów, mogą im zrobić ' koło pióra '. Może więc - dlatego...
Giełda to raczej gra funduszy , czasami jakis grubas indywidualny się napatoczy. Zobaczymy jak to się rozegra, ale mam nadzieję że my wyjdziemy z dużym plusem :)
Jeżeli nie są dogadani z fundami ciężko będzie zebrać zakładaną ilość po 2,50. Dlatego prą z kursem w dół. Uważam że drobni nie zaspokoją tak dużego popytu. Osobiście nie sprzedam w tej cenie. Nie dam się zamęczyć