• Koniec spadków Autor: ~Adams [91.123.188.*]
    do 15.30 kurs będzie nisko. Potem jak się otworzy Ameryka na plusie - ruszamy do góry
  • Re: Koniec spadków Autor: ~Zeus [83.9.201.*]
    Nie marudź tylko korzystaj z atrakcyjnej ceny.
    Nie często na takie spółki jest jeszcze promocja na początku wzrostów...
  • Re: Koniec spadków Autor: ~Adams [91.123.188.*]
    Co dzisiaj mogłem to dokupiłem. Już bez gotówki czekam
  • Re: Koniec spadków Autor: ~Pixi [89.76.120.*]
    bedzie niej, nadpuchali balon i teraz pssss
  • Re: Koniec spadków Autor: ~Scaner [37.248.164.*]
    Po co jak pisałem ze będzie 10 zl!
  • Re: Koniec spadków Autor: technik-at [194.31.35.*]
    lecimy spod 10 up teraz
  • Re: Koniec spadków Autor: ~adams [46.134.158.*]
    Jeszcze nie kolego. Z wykresu chyba jeszcze za wcześnie na up.
  • Re: Koniec spadków Autor: ~Free [78.9.154.*]
    To nie wiesz, że dla technik-at najlepszym sygnałem do wzrostów jest kupienie przez niego akcji?;)
    Widać, że nie znasz za dobrze jego modus operandi. Zawsze zaczyna się od ustalania przez niego dolnego poziomu - jak zejdzie, to oznajmia że już czas na wzrosty (czasami jednak kurs spada dalej w otchłań i wtedy znika już z forum na jakiś czas), z drugiej strony jak nie zejdzie, to czeka na koniec kolejnej fali wzrostowej, żeby znowu wyznaczyć nowy poziom korekty.

Czasami trafi, czasami nie, jak fundamenty albo spekula przeważają nad jego kreskami. Teraz w sukurs przyszła mu ogólna korekta na giełdach światowych, więc może
  • Re: Koniec spadków Autor: ~adams [46.134.158.*]
    Jesli kupił to co z niego za technik ?
    Na wykresie jeszcze raczej za wcześnie...mogę się oczywiście mylić a ja bym jeszcze poczekał.
  • Re: Koniec spadków Autor: ~Free [78.9.154.*]
    Generalnie lepiej zacząć kupować przed poziomem wsparcia, bo nie wiadomo czy tam kurs doleci, więc w sumie technik podjął dobrą decyzję, jeżeli zostawił sobie jeszcze coś na ewentualne dokupienie.

Jednego jestem w miarę pewny - po raporcie szacunkowym albo raporcie za II kwartał jak nie będzie szacunkowego, będzie mógł sprzedać akcje o wiele wyżej.
    USA góra to i tu jutro będzie grane
  • Re: Koniec spadków Autor: ~adams [78.2.20.*]
    Bedzie, ale może być tak jak dzisiaj podbitka i dystrybucja. Jak robisz kółka to ok.
    Dnia 2021-07-20 o godz. 23:45 ~adams napisał(a):
    > Bedzie, ale może być tak jak dzisiaj podbitka i dystrybucja. Jak robisz kółka to ok.

póki co robię, choć mam trochę akcji po 9.8 nie sprzedanych wczoraj. Zobczymy czy dziś pozwolą zostać już z większym pakietem - odbicie się należy - technicznie patrząc. Była duża panika a z takiej lubi dynamicznie odbić
  • Re: Koniec spadków Autor: ~adams [31.60.0.*]
    Czyli kółko i dalsze sypanie ?
    Wskazniki raczej na sprzedaj...
  • Re: Koniec spadków Autor: ~Free [78.8.172.*]
    Po prostu fund tutaj zasypuje popyt i nie ma co dorabiać filozofii do tego. Podobne zagrywki były po raporcie za I kwartał. Trzeba dokupywać na kolejnych poziomach spadków i czekać na raport za II kwartał (swoja drogą sposób zarządzania tymi instytucjami jest dla mnie kuriozalny, sypią po 10-13 zł, jak każdy kto potrafi otworzyć wykres cen stali przewiduje, że za miesiąc dwa będzie można zapewne oddać ze sporą przebitka).

Do tej pory pamiętam jak Venture oddało Innogene po 7-8 zł przed covidową hossą. Nawet teraz po tych wszystkich cyrkach można było zarobić więcej, a już nie będę nawet mówił ile więcej mogli wyciągnąć na szczycie.
  • Re: Koniec spadków Autor: ~sg [83.8.135.*]
    tak
    hmm
[x]
BOWIM -1,65% 8,36 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.