• Wyniki za 2 kwartał? Autor: ~KrynicaVitamin [89.76.59.*]
    Czy ktoś już wie skoro takie batony do zakupu wystawia?
  • Re: Wyniki za 2 kwartał? Autor: ~wisielec [194.120.84.*]
    A według Ciebie na ile % możliwe są ZŁE wyniki 2 kwartału?
  • Re: Wyniki za 2 kwartał? Autor: ~matipsp [88.97.15.*]
    To nie kwestia zlych czy dobrych wynikow, tylko duzej bazy z zeszlego roku.
    No rok temu z tego co widzę był ładny postęp.
    Ale chyba rzeczywiście trzeba być kimś z zewnątrz, kto spółkę zaczął obserwować 2?3? tygodnie temu, za to wnikliwie, by na świeżo sobie plusy i minusy spółki zobaczyć.
    A jak ktoś szukając spółki pasującej do jego charakteru inwestowania przejrzał wiele innych to i rodzaj analizy porównawczej się stworzył.
    Jakbym zadowolony przez rok ziewał patrząc na wykres swojej spółki i po innych nie chodził - wtedy istotnie, pytanie jak się zmieni wynik w prównaniu z zeszłorocznym byłoby dla mnie najważniejszym.

A ja zapytam przewrotnie - a co jeśli będzie to tylko 50 % zysku z najlepszego dotąd kwartału? A co jeśli 100%?

Zresztą - ktoś dużo zamożniejszy ode mnie tak myśli (tak => podobnei do mnie). I z tego co widzę, to co najmniej dwóch.

Jako, że mam mieć dopiero w połowie sierpnia troszuńkę kasy, którą to kasuńkę zakryniczuję witaminowo, to patrzę z niepokojem na kurs- czy zachowa tak długo swoją stabilność.
    errata -
    aczkolwiek w wypadku każdej innej spółki uważałbym że jest takowych osób dwie, to w wypadku tej spółki mogę sobie wyobrazić, że to jest jedna osoba, która z finezją - ale i skutecznością - walca drogowego dąży do celu nie przejmując się drobnymi kamyczkami. W sumie - najprostsze rozwiązania jak są dobre, to po co szukać skomplikowanych?
  • Re: Wyniki za 2 kwartał? Autor: vogg_pl [89.64.79.*]
    Obstawiałbym gdzieś 10-13mln zł netto.
[x]
KRVITAMIN 0,00% 9,54 2025-09-08 14:13:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.