Ja mam średnią 27zł nie sprzedam ani jednej akcji do końca mnie albo tej spółki nie będę też uśredniał bo nie chcę mrozić tu więcej kapitału tak, mam z tego powodu doła
nie pytaj tutaj o średnią bo nikt Ci się nie przyzna wiesz, na giełdzie są sami zarobieni, nikt nie traci...
Ja mam średnią 23.8 i nie mam zamiaru realizować straty. Mam nadzieję że spadek przychodów jest spowodowany opóźnieniem decyzji admin. Ja mogę poczekać do 2022/23.
nikt nie ma złotej kuli ci którzy twierdzą, że za rok lub za dwa strzelają na oślep musi przede wszystkim wrócić sentyment do spółki zarząd całkowicie stracił zaufanie inwestorów ci co teraz kupują będą zadowoleni keszować się przy pierwszej podbitce my będziemy czekać rok, dwa, pięć lub nigdy się nie doczekamy...
Mam 150 akcji po 10,80 zł kupione dzisiaj.. Wystawiłem na sprzedaż po 11,40 zł. Jak spadną na 8,0 zł to dokupię znów 150 szt. Będę uśredniał w dół po 1 zł niżej.
Moja średnia to 22,86zł. Jeśli cena za akcję spadnie poniżej 10zł to zapewne do kupię aby uśrednić. Czekać rok czy dwa to dla mnie bez różnicy, to nie jedyna spółka w portfelu. Trend się w końcu odwróci.
Dobrze ze sprzedalem po 14-15 z lekka strata bo kupione po 16,20.
Nie wiem po co kupowac juz teraz skoro bedzie jeszcze taniej. Bedzie 8 z przodu a moze i jeszcze mniej, wtedy trzeba kupic i sprzedac przy podbitce do 12. Bo takowe podbitki beda. Minie sporo czasu zanim kurs znow wroci na 20 zl, byc moze nawet sa to 2-4 lata
27 grudnia 2019 kupowałem po ok. 7.3, a już 20 stycznia sprzedałem po ponad 24zł. Później wszedłem znów po ok. 20 zostałem z akcjami na dołkach covidowych gdzie był spadek na ok. 8zł w połowie marca, by za 3 ms znów sprzedać po ok. 28zł