Problem w tym ze póki co ten gość ma rację. Jest cos niepokojącego w tym ze ta firma nie rośnie. Teoretycznie powinna chodzic po 70 zl a buja się przy dobrych infach ponizej 30.
Słowo klucz - "póki co". Oddaj mu swoje akcje - jeśli masz - to się ucieszy. Uważasz, że on się tu trudzi wpisami po to, by ci pomóc? On lub jego zleceniodawcy chętnie uwolnią Cię od ciężaru ewentualnego posiadania akcji GX1, po to tu jest.
Ja tam powiększyłem pakiet. A nie rośnie cóż... Po pierwsze to NC... Po drugie niska świadomość społeczna biznesu spółki... Po trzecie latka spółki covidowej... Wystarczy jeden zorientowany grubas czy to instytucjonalny czy indywidualny i te poziomy nie wrócą nigdy...
Grubas w taki akcjonariat nigdy nie wejdzie bo po prostu nie ma dla niego miejsca. Chyba ze w kierowaną emisję co tylko jeszcze bardziej rozwali kurs. Masz diagnostyke i prezesa ktorzy mają tyle ile miec chcieli. Kto ma skupowac z rynku? Drobnica?
Twoje wypociny upewniają mnie, że warto trzymać papier! Choć trzeba przyznać, że zapoznałeś się z forum nim dziś dostałeś zlecenie. To już wszystko co mogłeś zrobić :))