• Wróciłem z wakacji, jest tu ktoś ? Autor: meres [176.67.86.*]
    Na forum cisza jak makiem zasiał, na spółce cisza jak makiem zasiał i co rusz albo obsuwa albo wzrościk, chociaż trzeba przyznać ze spadliśmy poniżej 2 złote
  • Re: Wróciłem z wakacji, jest tu ktoś ? Autor: meres [176.67.86.*]
    Jakiekolwiek espi spowoduje wzrost, podejrzewam ze nawet spory. 2.50 się tu może szybko pojawić a jak ktoś zacznie skupować niebawem pod info to spółka może wrócić do topki
  • Re: Wróciłem z wakacji, jest tu ktoś ? Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-07-20 o godz. 09:49 meres napisał(a):
    > Jakiekolwiek espi spowoduje wzrost, podejrzewam ze nawet spory. 2.50 się tu może szybko pojawić a jak ktoś zacznie skupować niebawem pod info to spółka może wrócić do topki

jak na razie to leci do bazy RGR na tygodniowym odstrasza, tak to wymalowaliście amatorzy hahhaha
    a teraz nawet po spadku 50 % nikt się papierem nie interesuje hahahhaha
  • Re: Wróciłem z wakacji, jest tu ktoś ? Autor: ~Bob_budowniczy [77.255.200.*]
    właśnie chciałem napisać, że niestrudzony heniek marudzi
    Dnia 2021-07-22 o godz. 10:59 ~Bob_budowniczy napisał(a):
    > właśnie chciałem napisać, że niestrudzony heniek marudzi

marudzi ? człowieku, przestrzegłem pewnie kilku inwestorów przed utratą kapitału, to dla ciebie marudzenie ??
    obrzydliwe naganianie na bzdurne historie wam nie wychodzi i nie macie komu papierka z zyskiem opchnąć hahaha
    marzyło wam się aby ulicę zaciągnąć ale nie wyszło, bo ulica się na oklepane i płytkie numery już nie łapie hahahha
    Konkretnie komu się nie udało z zyskiem sprzedać ? Przecież tu było ponad 3 złote, kto chciał to opierniczyl wszystkie akcje i zrobił jeszcze z 5 kołek. Odstaw te browarki heniek bo sobie grzdylniesz a później takie kocopoly piszesz ze się tego czytać nie da, cringe taki ze głowa mała. Rozumiem ze to zawiść ze zostałeś na peronie zanim pociąg odjechał ale nie znam nikogo kto by na tym papierze grubo nie zarobił. Przed następnym odpalem dam ci znać. Nie No żartowałem hehe, znowu będziesz rozżalony
  • Re: Wróciłem z wakacji, jest tu ktoś ? Autor: ~Nudno [37.47.155.*]
    Henio ma trochę racji.
    Miało być grubo A narazie słabo.
    Papier bez siły.
    Jak pospada to wezmę narazie odpuszczam .
  • Re: Wróciłem z wakacji, jest tu ktoś ? Autor: ~Mac [31.60.246.*]
    Zgadza się. Ma dużo racji i niestety jeśli nie będzie jakiejś petardy to 3 zł już nie będzie.
    Dnia 2021-07-22 o godz. 13:04 meres napisał(a):
    > Konkretnie komu się nie udało z zyskiem sprzedać ? Przecież tu było ponad 3 złote, kto chciał to opierniczyl wszystkie akcje i zrobił jeszcze z 5 kołek. Odstaw te browarki heniek bo sobie grzdylniesz a później takie kocopoly piszesz ze się tego czytać nie da, cringe taki ze głowa mała. Rozumiem ze to zawiść ze zostałeś na peronie zanim pociąg odjechał ale nie znam nikogo kto by na tym papierze grubo nie zarobił. Przed następnym odpalem dam ci znać. Nie No żartowałem hehe, znowu będziesz rozżalony

nie gram w znaczone karty, tym wpisem i kilkoma wcześniej utwierdziłeś mnie w moim wcześniejszym przekonaniu
    tylko spółki żal.....
    Mi to ciebie żal i to szczerze, bez emocji. Trzymaj się bo widać ze próbujesz z tym walczyć
[x]
TAMEX -1,96% 2,00 2025-09-22 14:07:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.