Mamy przynajmniej piekne objęcie hossy dzisiaj. Tak jak patrzę na wykres rok w tyl, to zawsze skutkowało to solidnym wzrostem przez kolejne tygodnie. Zobaczymy wiec.
Wszyscy taka wiare tu pokładają, a patrzac na obroty to nikt nie chce sie nawet schylic po te akcje w tak mega atrakcyjnej cenie o ktorej tu paru tyle pisało. Niektorzy nawet piaslai ze tak atrakcyjnej ceny to juz tiu nie bedzie. Gdzie Oni sa i czemu nie biora po tej cenie?
Teraz to odpowiedź na pytanie co robić jest prosta. NIC. Masz ponad 3k akcji i teraz, nawet popadając w panikę, tego nie sprzedasz. Jesteśmy prawdopodobnie w mocnym lokalnym dołku, więc teraz trzeba poczekać na rozwój wydarzeń. Polecam uzbroić się w cierpliwość, bo tylko tak da się być na plusie. Oczywiście zrobisz co sam uznasz za stosowne.
Oczywiście, będę czekał, bo w tej sytuacji nie ma innego wyjścia. Czwarta fala nadchodzi i mam nadzieję, że będą wzrosty. Życzę Wszystkim zdrowia i cierpliwości.
Witam, az milo poczytac ,ze czlowiek nie jest sam :-( oczywiscie bez obrazy prosze. Ja teraz zszedlem trochę na 26,80 bylem ponad 27. Myslalem,ze zejdzie do 22-24 i dawaj do gory. Przeciez wyniki nie byly jakies tragiczne. Dzwi mnie teraz tylko to ,ze nawet nikt nie cce kupowac jak ktos sprzedaje. Moze czekaja na jeszcze tansze. Pozostaje tylko czekac, ale moze firm nie ma co porownywac, ale jakos mi to Harpera przypominam ,tam tez sie powiesilem na haku....dalej wisze. Oby Blirt okazac sie lepszy i oby jeszcze w tym roku przebił 30 za akcje. A Ty mam rozumiec jestes 34 000 zl w plecy- czy dobrze odczytalem tą informacje, bo pozniej ktos pisze o 3 000....pogubiłem sie :-)...wytrwalosci zycze
Hehe ja to jestem udany,chyba zmeczenie...no tak roznica w.cenie przy ponad 3k akcji.....jestem w domu :-)) i chyba czas na spanie skoro glowa nie mysli :-))
Akurat totalne zamarcie obrotu to dobry omen, oznacza kompletne wyprzedanie i w zasadzie gwarantuje brak spadku ceny pod warunkiem braku katastrofalnych info, ale takich raczej nie będzie. Jest raczej pewne ze temat będzie grany w sierpniu lub wrześniu ponownie spekulacyjnie. A przy takim wyprzedaniu podbitka będzie dość wyraźna. Osobiscie nie mam akcji ale czaje się i kupie przy zmianie trendu