Skoro siedziecie w spółce pomimo zamrożonego kursu - na jaki pułap liczycie za powiedzmy rok? Nadal 19.20 :)? 24? 32? 40? A docelowo za 2-3 lata? 40? 80? 120?
Powiem szczerze, że odpowiedzi mnie lekko zszokowały. Ale ok, przyjmuję do wiadomości, że akcjonariat tej spółki może już być bliżej docelowego niż myślałłem KVT coraz wyżej jest przeze mnie oceniany.
Przez tyle lat ile Czachor będzie rządził będąc w posiadaniu 86% urośnie do co najmniej 40zł, w innym wypadku 1. Sypnąłby na górce 2. Sypałby teraz wiedząc, że więcej jednak nie urośnie.
Pod co miałoby odbić? Dużo tutaj zarobiłem ale chyba czas BMX się skończył. BIOMAXIMA tam jest potencjał bo to oni sprzedają testy w mega ilościach a kolejna fala covid przed nami. Co do kursu to kisi się jak na KRV rok temu.
a) pod wyniki b) pod dywidendę c) pod mały free float d) pod gwałtowny rozwój e) pod perfekcyjnie zdywersyfikowany portfel odbiorców f) pod szukanie nowych kanałów (EKIPA) - choć to najmniej istotne
Mnie się udało sprzedać w zeszłym roku 41,70. Tego lata popijam czasami ich produkty w formule. Dlaczego nie odkupiłem po 13 na jesieni 2020 ? Nie mam pojęcia. Prawdopodobnie ze strachu. Przyznaje się też ,że zupełnie nie potrafię sobie wyobrazić przyszłego kursu kvt i dlatego nie kupuje tych akcji ponownie. Odbieram POLARISIT IT z nc. Choć według mnie ktoś tam wali akcjami podobnie jak to kiedyś bywało na kvt
A jakie ich produkty są dostępne i w jakich sieciach?
Pytam poważnie, bo nie mogę NIC ich produkcji znaleźć.
A ich cenę łatwo sobie wyobrazić. Wejdź na spółkę MMA , też rodzinna dobrze zarządzana. Popatrz na wyniki, dywidendy, cenę akcji. Zrób analizę porównawczą. Załóż, że dywidenda zeszłoroczna to jednorazowy wybryk i będzie teraz 80 groszy. A potem załóż, że kilkukrotny, jeszcze nie zakończony, rozwój (trwa jeszcze budowa, wyraźnie końcówka) da dywidendę powiedzmy 3 zł (moze jeszcze nie w tym roku).