Mam wrażenie, że jednemu z naszych forumowych kolegow emocje zbyt mocno daly sie we znaki. Pisze z wielu nicków i IP, dodatkowo prowadzi sam ze sobą wojnę.
Jako Bartek nagania na wzrosty, jako Matrix nagania na spadki. Pisząc jako jeden, obraża drugiego (sam siebie) i tyoczy sam ze sobą spory. Jeśli to wynika faktycznie z jakiegoś zalamania spowodowanego giełdą to jest dosyć smutne.
Matrixa zaczyna bolec juz, ze wszyscy wiedza co i jak. Bartek dobra robota. Torpeduj kazdy watek info o Matrixie. Z jednej strony zadna praca nie hanbi, ale to co Matrixa robi to juz dno totalne. Wstyd, ale najwyrazniej tylko taki sposob zarobkowania mu zostal.
Ja już na prawdę nie wiem, czy Bartek i Matrix + 10 kolejnych nicków/IP to jedna osoba która się wygłupia, dwóch kumpli z podwórka robiących sobie z nas wszystkich jaja czy na prawdę dwie różne osoby mające inne spojrzenie na spółkę. Coraz bardziej mam wrażenie, że ktoś robi sobie z nas niezłe jaja.
Trochę mi przykro, że ktoś może mnie porównać do takiej jednostki jak Matrix. Nie zdarzyło mi się pisać dziwacznych buahahaha, ubaw po pachy czy takie tam. Nie mogę czytać tego ścieku, który ten człowiek publikuje, dlatego obnażam jego zachowanie.
Zauważ, że przez te głupie wpisy wszystko co wartościowe jest spychane na dół.
Wpis o nowych farmach dla banków? 5 wątków o niczym od Matrixa.
Podsuwanie raportu miesięcznego, 10 wpisów typu buhaha, ubaw po pachy od Matrixa. Nawet pod moim imieniem zaczął wypisywać na forum Novavis Group.
Nie ma sensu tracić na niego czasu. Z d3bilem nie wygrasz. Gość nie ma życia i widać jest mocno zgorzkniały. Nie ma znajomych, dziewczyny. Siedzi w swoim serwisie komputerowym odcięty od świata , wypisuje jakieś głupoty i myśli że jest za ebisty. ..
Z reguły to tylko kopiuj wklej do linka, gdzie jest wyjaśnione kim jest. To nie wiedza dla akcjonariuszy, a dla osób, które potencjalnie mogą być zainteresowane zakupem akcji. Uwierz, że prostowanie jego głupot to parę, max paręnaście minut dziennie, mnie niewiele kosztuje czasu i zachodu.