• Korekta Autor: ~cfg [89.64.86.*]
    Pasy zapięte? W Stanach dopiero korekta się zaczyna. Nie lubię AT, ale na 27.20 PLN trzeba domknąć lukę. Jakieś 20% down, całkiem realny scenariusz. Kupował będę w tych okolicach.
  • Re: Korekta Autor: ~Gracz [31.183.229.*]
    Powodzenia!
  • Re: Korekta Autor: ~jawisła [91.216.51.*]
    Korektę trudno przewidzieć i konia z rzędem temu co to potrafi. Czytam z uwagą wszystkie Twoje posty. Dla mnie piszesz bardzo logiczne z Twojego punktu widzenia. Sprzedałeś, więc musi spaść teraz, żebyś odkupił. A mogłeś nie sprzedawać i wtedy nie musiałbyś wchodzić wyżej, a pewnie tak się stanie:)
  • Re: Korekta Autor: ~dsff [31.172.183.*]
    No i gdzie ta 2 z przodu? Bo już czekam, żeby dokupić
  • Re: Korekta Autor: ~cfg [89.64.86.*]
    A co ty opie taki niecierpliwy. Spokojnie, cierpliwości. W jedną sesję tyle nie spadnie. Co za ludzie :O
  • Re: Korekta Autor: ~Salton [46.31.36.*]
    Rynek wytrzepany, kto miał sprzedać w tej cenie ten sprzedał

Ale dzisiaj handel. 2 sztuki poszły przez prawie 2.5h. Widzę, że panowie nie żartowali i ostro dobierają do wora xD
  • Re: Korekta Autor: ~Gracz [31.183.229.*]
    Ty lepiej powiedz, jak chcesz odkupic to, co sprzedales. Taniej odkupic - zapomnialem dodać.
    Przyjdzie korekta na rynkach i złapiecie się na bessę płynnościową aż miło.
  • Re: Korekta Autor: ~Gracz [5.173.12.*]
    Ale czemu zakladasz, ze mam sprzedac cfg, jak na szerokim bedzie spadac?? Ja tu zakopuje akcje na 2-3 lata, chyba ze zrobia za duza dzide w gore przy jakiejs premierze i dojda do np. 200-300 zł to skrócę i wejdę po korekcie. Trzymalem 11b przez 4 lata, bloobera przez 5 od 14zl (obecne 1,4 zł po splicie) i o rok za krótko. Przy cfg nie zrobie tego błędu. A ty teraz czekaj na korekte zeby odkupic. Za miesiac z hakiem moze bedzie ACS na ktorego licze ze zaskoczy, wiec za duzo czasu nie masz.
    Ale czemu zakładasz, że ja zakładam, że masz sprzedać CFG? Czy napisałem coś o sprzedaży? Nope. Napisałem o bessie. Btw. 2-3 lata to nie jest długi horyzont inwestycyjny. Poczekam, liczę, że wyprzedaże w listopadzie, coś na Black Friday się złapie.
  • Re: Korekta Autor: ~Gość [5.60.17.*]
    CFG kupisz po 28 zł, może nawet po 20 zł.
    ....
    Jak zrobią split 1:10...
  • Re: Korekta Autor: ~CFG60 [31.186.222.*]
    Przy 32 ktoś zaczął zbierać. Miało lecieć na 27. Ciekawe kto z Was?
  • Re: Korekta Autor: ~APP [78.11.222.*]
    Przezabawne są takie teksty, zwłaszcza dla kogoś kto przeżył trigona i pandemię, oraz zamiast oddawać dobierał (pzdr Minifund ! adameczek coś wymiękł w połowie drogi...szkoda chłopaka, a i szamana już też nie ma).
    I w zamian otrzymał bardzo ciekawie rokujące produkty do cross-promo z już wydanymi w GK PLW oraz największe (jak dobrze kojarzę) projekty w grupie PLW z zewnętrznymi podmiotami...

Pzdr !!!

[x]
CFG 0,00% 2,25 2025-10-17 16:21:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.