Pasy zapięte? W Stanach dopiero korekta się zaczyna. Nie lubię AT, ale na 27.20 PLN trzeba domknąć lukę. Jakieś 20% down, całkiem realny scenariusz. Kupował będę w tych okolicach.
Korektę trudno przewidzieć i konia z rzędem temu co to potrafi. Czytam z uwagą wszystkie Twoje posty. Dla mnie piszesz bardzo logiczne z Twojego punktu widzenia. Sprzedałeś, więc musi spaść teraz, żebyś odkupił. A mogłeś nie sprzedawać i wtedy nie musiałbyś wchodzić wyżej, a pewnie tak się stanie:)
Ale czemu zakladasz, ze mam sprzedac cfg, jak na szerokim bedzie spadac?? Ja tu zakopuje akcje na 2-3 lata, chyba ze zrobia za duza dzide w gore przy jakiejs premierze i dojda do np. 200-300 zł to skrócę i wejdę po korekcie. Trzymalem 11b przez 4 lata, bloobera przez 5 od 14zl (obecne 1,4 zł po splicie) i o rok za krótko. Przy cfg nie zrobie tego błędu. A ty teraz czekaj na korekte zeby odkupic. Za miesiac z hakiem moze bedzie ACS na ktorego licze ze zaskoczy, wiec za duzo czasu nie masz.
Ale czemu zakładasz, że ja zakładam, że masz sprzedać CFG? Czy napisałem coś o sprzedaży? Nope. Napisałem o bessie. Btw. 2-3 lata to nie jest długi horyzont inwestycyjny. Poczekam, liczę, że wyprzedaże w listopadzie, coś na Black Friday się złapie.
Przezabawne są takie teksty, zwłaszcza dla kogoś kto przeżył trigona i pandemię, oraz zamiast oddawać dobierał (pzdr Minifund ! adameczek coś wymiękł w połowie drogi...szkoda chłopaka, a i szamana już też nie ma). I w zamian otrzymał bardzo ciekawie rokujące produkty do cross-promo z już wydanymi w GK PLW oraz największe (jak dobrze kojarzę) projekty w grupie PLW z zewnętrznymi podmiotami...