Dnia 2021-07-19 o godz. 11:27 ~FTOPA napisał(a): > jak narazie caly czas ktos wam papier upycha ale kupujcie kupujcie pozniej placz bedzie czmeu spolka ktora nie potrafi sprzedac ksiazki spada
Właśnie dlatego jest problem z bieżącą sprzedażą, bo prawdopodobnie profil działalności się zmieni. Jeszcze będziesz produkował posty typu: "dlaczego ten śmieć rośnie"
cdobre doobre jakos nie widac zebyscie kupowali smiecia co ksiaki nie potrafi spredac tylko placecie ze bedzie roslo i ludzi ubieracie brawo brawo pokazcie cos co sie wam sprawdzilo lszczyki :-)
dobrze Jan napisał - mądrze konstruować portfel - nie wchodzić za wszystko w jedną spółkę - bo potem takie jęczybuły zatruwają zycie innym na forach...
mam swoj cel i sie go trzymam narazie nie kupie tylko poczekam na 5gr i tam sobie robie lot a wy dalej bedziecie ubrani i czekali bo nie macie cierpliwosci :-) problem macie ze ktos prawde pisze pokaz cos co sie sprawdzilo co pisales
Masakra a a mu prawie uwierzyłem że spółka fatalna do wywalenia a ten tylko tak sobie pisze bo chce ją taniej kupić - niesamowite jak można być tak fałszywym człowiekiem.
No są tacy ludzie - kiedy sprzedadzą akcje firmy to będą ja oczerniać żeby odkupić taniej. Kiedy już kupią to będą pisać peany na jej cześć - takiego właśnie tutaj mamy.
Życzę powodzenia w zakupie po 5 groszy , a dlaczego po tyle kupisz jak spółka według ciebie warta 0.035 gr za akcję ? Po co będziesz przepłacać panie w ftdupie
macie leb bo juz dawno o tym pisalem narazie to zero argumentow na wzrosty macie ubieracie ludzi w drogie akcje i sobie tu powisicie hahah :D nie dosc nie umiecie czytac nie wiecie nawet jaka cena byla w tym roku akcji i caly czas piszecie o wzrostach a spada zero zer zero brawo ubierajcie uberaje dzieci akcje juz maja?
lepiej sam sobie to pytanie zadaj bo ja od 3 miesiecy pisze o spadkach i juz jest -50% czego ty nie rozumiesz trolu hahahahaha czyli to ty kupujesz po 1 akcji? brawo :-)
A co się martwisz kto po ile kupił :) nie jeden ma średnia 40 gr ale przy milionie akcji zarobi więcej i szybciej niż ty z pakietem 10k akcji czekając na cudowne 5 gr
Dokładnie jeszcze dużo nauki i urabiania ludzi przed wami ale tak to jest jak się jest trolami i nie ma komu upchać akcji cały czas czekam na te wasze argrumenty bo jak narazie potraficie tylko szczekać a zero sensu ja już wyczekałem -50% czekam na więcej a wy co wisicie? :-) trole wzrostowe za 0,0045 gr od posta