Cheda te akcje po cichu lyknal. Klimaszewski na peronie zostal, bylo nie bylo subskrybcja prywatna bo zaznaczone bylo ze conajmniej 2 daje publiczna, no to i lepiej, ale ile akcji tak naprawde jest uznawanych czy 15 450 000 czy 51 450 000 czy co jeszcze nie odnotowane 96 450 000 - tego to nie wiem
Co puści? Wy serio myślicie, że puszczą w rynek akcje, przy takim zainteresowaniu spółką? Wczorajszy obrót to 786 zł. Akcje prezesi to sprzedają na giełdzie na górce. A nie w czasie, gdy nikt nie chce kupować. I jak panowie Ch. i K. będą się decydować na sprzedaż to nie tutaj, tylko kolejnemu inwestorowi z branży. Palikotowi czy Jakubiakowi. Tutaj kto od nich to zbierze? Morgensztejn? Ten co za gotówkę akcje na umowę chciał kupować? ;))
To i tak chebzy i kolesie 100% bicia by mieli gyby na Twoje Pawel wyszlo, ale jestem zdania Lysego oni na grubo, zreszta gdyby nie bylo czy zawracaliby sobie 4 litery tymi kilku milionami akcji ktore finalnie pozostana w ff? ,
dla nich te kilka mpl akcji co mamhy to pikus beda robic swoje to co my zrobimy i wywyindujemy te kilka mln akcji czyli klika procent bo tyle bedzie jak swoje akcje co zamierzają seria i j k puszczą sobie to my to leszczyki nie leszcze bedziemy dla mnie i nas małych wazne zeby to sie sprzedawało
wtedy zarobimy
plus dla nas taki ze oni ic nie mówia tylko o cichu działają i to plus dlatego ze cos sie dzieje jakby nic sie nie dzialo to by mieli nerwowe ruchy