Norbi wykup leki i skończ jakąś szkołę. Już obiecywałes 770pln w skupie, 490 PLN w dniu rozpoczęcia skupu, 470pln 21lipca, rekomendacje boś 500pln i rajd na północ w ostatnim tygodniu lipca. Na asbisie miało być 32pln potem 38pln.Na elzabie obiecujesz 10pln w listopadzie których na bank nie będzie. Żałosne są twoje wypociny. Kończ i wstydu oszczędź chociaż ty nie wiesz co to wstyd.
norbi wiedzial o gieldzie tyle co gruby hanuary. Ale po co to wyciagac?
No chyba, ze chcesz przekonac ze warto przystapic do skupu… mow to tym co tu wisza na wyzszych poziomach
Po prostu jako zarejestrowany użytkownik mogę sobie dodać niektóre wątki do obserwowanych. Mam wiele takich nagonów którzy naganiali 24 godziny na dobę nie tylko na tym wątku ale na 20 Czy 30 innych i po jakimś czasie wyciągam ich by przypomnieć co tu się na forum wyprawiać. Jakie bzdury peroniarze albo powieszeni potrafią wypisywać byleby osiągnąć swoje
"Dziś zamierzam napisać dłuższy post. Z profilu, który zarejestrowałem. Tak, mam 3011 akcji po 242. Nadal. I zmierzam je mieć :-)" "Ilość bzdur, które czytam na tym forum sprawia, ze musze podbic..."