Od Pana Tomasza Strycula, jako akcjonariusz masz prawo do informacji np. poprzez email. Jak chcesz możesz podać mi email, prześle Ci całą korespondencje.
Zarobas wiesz ze korespondencja generalnie jest prywatna i nie powinieneś jej udostępniać? Za to siedzieć można.
Tylko przestrzegam.
Też pisałem, potwierdzam.
Korespondencja nie jest prywatna bo odpowiada spółka na pytania które użyłem jako grupa mniejszych akcjonariuszy, nie jest to pytanie stricte biznesowe bądź prywatne. Napisaac może każdy i każdy dostanie pewnie ta sama odpowiedź przy zadanym takim samym pytaniu
Dziękuję, jakbyś miał więcej maili to będę zobowiązany. Generalnie mail sugeruje, że w tym roku nie ma co liczyć na powrót do zysków z 2020, ale też co może i ważniejsze to Q1 jest spowodowany cyklicznością związana z warunkami pogodowymi. Ja chciałbym więcej dowiedzieć się na temat inwestycji.
Mail odbieram umiarkowanie pozytywnie,a patrząc przez pryzmat obecnej wyceny to pozytywnie.
Ja liczę że w 2022/2023 można się będzie spodziewać znaczącego wzrostu przychodów. Jak nadgonią opóźnienia zwiazane z decyzjami adminitracyjnymi to powinno się coś ruszyć ( wygrane większe przetargi). Po wynikach za 2q21 cudów się nie spodziewam.
Rok temu o ile pamiętam sierpniu był czat z prezesem ...odpowiedział na wszystkie pytania jakie ja i inni mu zadali...super sprawa .że znowu chce porozmawiać z akcjonariuszami....porozmawiamy między innymi o Marku kim on jest dla spółki że po 2 nocy chore posty zakłada...
Całkowicie zrozumiałe. Fajnie, że spółka zamierza zorganizować czat. Praca trwa, a straszenie jakimś Aquatech nie ma najmniejszego sensu. Kurs jest zdołowany jakby tutaj było bankructwo, co mówi RSI poniżej 30.
Ogólnie spoko. Zobaczymy szacunki i jak odniosą się do wszystkiego w raporcie. Najlepsza rzecz to planowany czat z akcjonariuszami. Na pewno padnie sporo pytań ode mnie o instalacje, wzrost kosztów, decyzje administracyjne itp.
Ciąg dalszy rozmowy, oczywiście zapytałem o wzrost kosztów "Wzrost kosztów obcych jest związany z prowadzeniem standardowej działalności operacyjnej i wiąże się przede wszystkim z kończeniem prac nad rekultywacjami poszczególnych obiektów oraz pracami przygotowawczymi związanymi z nowymi instalacjami."