• Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Andrzej [83.11.92.*]
    Za akcjie pp zostało zapłacone z odcięcia kursu na dany dzień, więc nie będziemy musieli za nie płacić? Więc ci co posiadali akcjie w sumie są zarobieni:)
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    gdyby kurs był po 1,58 to bylibyśmy na zero a tak masz rację - na razie przy kursie 2zł jesteśmy do przodu
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Basia111 [37.47.188.*]
    Skąd wy się bierzecie !!!!!

OCZYWIŚCIE NIE BĘDZIESZ NIC PŁACIŁ A ROMAN DA CI TYLE AKCJI PP ILE BĘDZIESZ CHCIAŁ.

DO PSYCHIATRYKA CZŁEKU ALBO POCZYTAJ O PRAWIE POBORU !!!!
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Andrzej [83.11.92.*]
    Ja grzecznie pytam, to czemu kurs spadł o kilkadziesiąt groszy w momencie przyzania pp? Na co poszły te pieniądze, proszę o wytłumaczenie a nie obrażanie.
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Andrzej [83.11.92.*]
    Na innej spółce musiałem się zapisać i mieć srodki na zakup, a tu nic a są na koncie
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~carlos9999 [93.107.225.*]
    Będziesz musiał zapisać się na wykup pp(czyli zapłacić) w pózniejszym czasie,na razie nie ma nawet prospektu emisyjnego
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Spekulant [37.47.169.*]
    Osoby które nie złożą zapisu na nowe akcje i nie sprzedadzą pp to pp zostaną usunięte z konta i tylko zostanie się ze starymi akcjami .... Jak kiedyś ktoś na innej spółce się zapisywał to później miał pda prawa do akcji która później zostały zamienione z automatu zamienione na akcje .....
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Jan [37.47.146.*]
    Automat powinien być a tak to wyłudzanie kasy na siłę. Czemu jestem przymuszany aby śmieci po 1 zł kupować?
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Spekulant [37.47.165.*]
    A kto ciebie przymuszał ? Mogłeś sprzedać akcje przed ustaleniem pp lub teraz masz możliwość sprzedaży pp nikt nie zmusza ..... Emisja z PP na giełdzie się zdarza zawsze mozna zainwestować w lokatę lub fundusz pieniężny ....
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Jan [37.47.146.*]
    Z tych 3000 fanów pozostało RK 2999. Kupiłem ED Inwest bo jest bum na nieruchomościach. Ludzie lokują pieniądze w nieruchomości bo Polska jest w UE a na zachodzie ceny gruntów i tego co na nim drogie są. Zbliżamy się do zachodu bo Polacy zarabiają na zachodzie. Powodzie w Niemczech były wczoraj i już praca za godne pieniądze gwarantowana. W 3 miesiące zarobek jak w Polsce przez rok. Myślenie nie boli...
  • Re: Będziesz płacił i płakał Autor: ~Obs [37.30.50.*]
    Chyba ze zrezygnujesz z wykupu a wtedy ci co wykupią wezmą twoje po 1 groszu. Nie rozumiesz tego wiem o tym bo tacy tutaj inwestorzy
[x]
ONESANO -1,21% 0,65 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.