Co za buraki ci prezesi, w jednym dniu info o założeniu spółki w Niemczech, a w drugim dniu info ze prezesi sprzedają, przecież kurs wybił się powyżej 40 zł a tak zniechęcili rynek i zrobili krecią robotę - prezesi bez rozumu.
Chciałem więcej dokupić jeśli kurs przebije 30, ale odpuściłem po ESPI. Zarząd uwalił kurs, tyle na temat. Jedyne pocieszenie to że prezes nie sprzedawał. Jeśli będzie ESPI o zmianie członków zarządu, wtedy dokupię.
Nam teraz brakuje tego co jest obecnie na ATCCARGO !! Płynność !!! Tą się pojawi z pewnością po przebiciu 30 zł. Więc zdrowe podejście. Na razie czekamy i obserwujemy !!
wiesz jakie byly obroty tydzien temu na otlog? nie pytaj, czasami nawet transakcji nie było. dzisiaj na calym bananie bez obrotów, niecierpliwi sprzedawają, a wystarczy zrobić mały research i poczekać do raportu, zlecą się gagadki w dzien raportu, bo bedzie efekt wow, a ja sobie wtedy na spokojnie wyjde z smacznym zyskiem
Dnia 2021-07-16 o godz. 16:11 ~uni napisał(a): > abc nie ważne co było, teraz masz grane całą branże, Atc cargo i Otlog, czy wczesniej były grane wszystkie razem ? no własnie
Abc po co się tak nakręcasz ?? OT LOG notowany na rynku głównym i też przez kilka lat lipa była. Pomimo poprawy sytuacji. Faktem jest, że na OT LOG był problem z wykupem obligacji. Wskaźniki na Balticonie są dobre. Jak wszystko pójdzie dobrze to spokojnie będziemy mieli 40-50 zł no już nie chcę mówić, że wyżej ale kto wie ...
Dokładnie, zgadzam się w 100% ! Na Balticonie też będzie się działo !! Na razie czekamy, aż się płynność poprawi bo nie ma co się nakręcać przy obrotach 30 czy 40 tys, zł Wystarczy pomyśleć trochę ! Obecnie poprawia się płynność na Balticonie i to jest duży plus. Jestem przekonany, że zobaczymy w tym roku 40-60 zł. Kto wie może nawet na 100 zł pójdzie (spekulacyknie).???
Po oczekiwanym raporcie, który ma być wow, będzie jak zawsze czyli wielkie nic a nawet może być dwucyfrowy spadek. Tego można się spodziewać po tym śmieciu kierowanym przez niewiarygodnego prezesa
abc, powinieneś pójść do specjalisty, bankier slynie z ludzi twojego pokroju, nie potrzebnie, powinno to być forum na ktorym dzielimy sie rzetelnymi informacjami.
Dnia 2021-07-16 o godz. 16:16 ~uni napisał(a): > abc, powinieneś pójść do specjalisty, bankier slynie z ludzi twojego pokroju, nie potrzebnie, powinno to być forum na ktorym dzielimy sie rzetelnymi informacjami.
bujaj się, obyś nie został tylko posiadaczem akcji tego śmiecia a o to już zadba ten super prezes
Piszą że free float jest niskie patrz ok 5%. W związku z tym prezesi uwalniają akcje poprzez sprzedaż zwiększając ilość akcji na giełdzie i oczywiście jest źle.
Piszą że spółka nic nie robi aby się rozwijać. W związku tym roku kolejne znaczące inwestycje ok. 10 mln zł, akwizycję w Niemczech i oczywiście jest źle.
Więc pytam się wszystkich madrali, w tym abc, proszę podać ile jest na polskiej giełdzie firm które dały zarobić w stosunkowo krótkim czasie ok 150 %.??????
Ponieważ jestem mieszkańcem Trójmiasta wiem co się dzieje on board. Opinie tych co wróżą w niedalekiej przyszłości kurs w okolicach 60 PLN a 100 PLN do końca roku są jak najbardziej prawdopodobne.