Fajnie by było gdyby to były okolice 90zl. Będzie wyżej super a jak niżej to trudno. Zastanawiałem się długo co robić i czy to napisać na forum bo zaraz będzie wyzywanie. Od 19zl przetrzymac do 95zl to jest mega wyczyn. Zysk jak dla mnie niesamowity. Mimo wszystko zyczę Wszystkim wzrostu przed premierą do 100zl i utrzymania się kursu a po wydaniu WW3 wzrostu do wymarzonych 500zl. Z mojej strony zero trolingu i kombinacji. Uczciwie podchodzę do sprawy. Kilka lat na tej spółce mam dość i biorę nagrodę w okolicach 95zl. Moja decyzja i to trudna decyzja. Jeżeli spadnie po Chernobylite to odkupie. Jeżeli nie spadnie to trudno. Życzę Wszystkim powodzenia i zysków.
Wpływ na decyzję miał też kurs. Liczyłem na okolice 70zl przed premierą a jak widać mix z WW3 wyniósł nas już na większe poziomy, które mnie poprostu satysfakcjonują po zwiększeniu pakietu w okolicach 50zl. Miło wszystko Ci co trzymają życzę sukcesu.
ja tak wyszedłem z CDP po 9 zl....tu nie ma co patrzeć na to ile się zarobiło tylko na kapitalizację v prawdopodobne zyski z gier....jak na takie dwa longsellery jakie się zapowiadają w tym ww3 to gra co najmniej AAplus to to należy spodziewać ię kapitalizacji w mld a nie mln zł...
Dnia 2021-07-15 o godz. 20:20 ~ss napisał(a): > ja tak wyszedłem z CDP po 9 zl....tu nie ma co patrzeć na to ile się zarobiło tylko na kapitalizację v prawdopodobne zyski z gier....jak na takie dwa longsellery jakie się zapowiadają w tym ww3 to gra co najmniej AAplus to to należy spodziewać ię kapitalizacji w mld a nie mln zł...
Chłopie NIKOGO TO NIE INTERESUJE. Nie jesteś tu ŻADNYM wyznacznikiem!
Sprzedawaj i kupuj makarony i się nie żal.
Kolega tez sprzedał przed EA WW3 po 30 zł a ja 3 dni później po 50 zł
Także rób co Chcesz
a umiesz ak47 odpowiedzieć na pytanie, czy sprzedałeś? czy siejesz tylko z pewnych względów ferment na forum tak jak niby przy 20 zł sprzedawałeś a jak się okazało, że kurs rósł, to później udawałeś, że ty wcale akcji nie sprzedałeś, tylko je masz. Teraz jak wzrośnie wyżej też powiesz, że jednak przy tych 77 zł nie sprzedałeś? wmawiając nam, że małą cząstkę sprzedałeś? Masz okazję jasno się określić, aby sprawa była jasna dla wszystkich. Miałeś nie siać fermentu. Mówiłeś, że dojrzałeś, ale jednak już zaczynasz powoli robić to co przy cenie 20 zł. Mam nadzieję, że na tyle dojrzałeś, aby za chwilę nie uprawiać tu zmasowanego trolingu tak jak wtedy gdy pochwaliłeś się wszytskim o sprzedaży po 20 zł, a następnie przez tygodnie wmawiałeś, że spółka powinna spadać dalej.
jakie od 19 zł? Przecież jak sprzedałeś farm po 20 zł dokładnie to samo pisałeś, że wychodzisz z giełdy, aby po tygodniu czy dwóch w podskokach odbierać farmę po wyższych cenach. Widać, że boisz się przyznać, czy sprzedałeś czy nie, aby za 2 tygodnie po premierze ponownie manipulować i pisać, że jednak odkupiłeś po podobnej cenie jak pozornie sprzedałeś, albo, że jednak wcale nie sprzedałeś, a jedynie rozważałeś. Niech ci ta kasa którą masz stopnieje do zera. Takim jak ty należy się to, bo za krzty nie masz honoru. Mieszasz i piszesz durne jednozdaniowe wnioski a 90% twoich wpisów na tym forum na przestrzeni ostatnich kilkunastu miesięcy to były pernamentne pomyłki
Potwierdzam te wszystkie zagrywki pana AK47, charakter coś jak Najman, już parę razy kończył z giełdą ... ...pamiętam jak wieszczył w 2020 gdy pandemia się rozkręcała jakieś katastroficzne wizje dla ludzkości, trupy, czołgi na ulicy itp. dlatego wycofał z giełdy wszystkie pieniądze i przekazał je żonie (400 tys ?) na przechowanie, zostawił sobie na zabawę jakieś 20 tys ... ... zawsze chwalił się że permanentnie łapie górki, a najlepsze było, jak była jakaś gwałtowna korekta, po złej informacji której nikt się nie spodziewał to napisał - uff! udało mi się wczoraj wszystko sprzedać he, he ...
Już Ci kolega ładnie napisał. Po co się tak ośmieszać? Zresztą kogo tak naprawdę obchodzi co i kiedy sprzedajesz czy kupujesz. Dzisiaj obrót 16k akcji. To naprawdę tak dużo?
Żeglarz i Nine najbardziej atakujący. Sprawdziłem Wasze IP tragedia. Jeden wisi na Elektrmie a drugi był poszukiwany na innych forach za oszustwa. Durnia szukacie? Macie już kilka swoich grup wzajemnej adoracji i tam się klepcie po pleckach. Jeżeli tak wygląda grupa akcjonariuszy to jest tragedia i patologia!! Jakieś przytykanie w moja strone hehe dobre zarty. Internet wytrzyma wszystko ale jak proponowałem się spotkać i pokazać sobie PIT 38 to milczenie. No cóż życie w realu to nie internet. Ja znikam narazie bo dużo rzeczy mi się nie podoba. Znikam z honorem bez trolowania i agresji ale ciężko to widzę zrozumieć.
He, he na ELEKTRIMIE panie AK47 wiszę na 100% plusie i będzie dużo , dużo wyższy ... sprawy sądowe ze złodziejem Solorzem idą ku końcowi ... a te przytoczone przeze mnie fakty o twoich baletach na forum niejeden zapamiętał, a same dochody kapitałowe z giełdy wykazuje się na PIT-C8 ...
Było minęło. Narazie jest 10zl taniej niż sprzedawałem. Teraz będzie odnawianie tego wątku jak Blackboo przy 8zl. Tylko, że ja odkupie jeżeli spadnie do 50zl. Jeżeli urośnie bardzo bardzo mocno np. do 150zl to pogratuluje! . Nie troloje i nikogo nie obrażam więc trochę szacunku bo karma wraca! Coś nie tak na rynkach, jakaś bessa i każdy jest w ciemnej dup..e. Pozdrowiam.
Czytam wątek i widze że jak bylo kolo 75 -77 zl to bałeś się przyznac jednoznacznie czy sprzedales bo baleś się kompromitacji na wypadek gdyby kurs nie spadl. Dopiero jak spadl 10 zl od szczytu nagle zdobywasz sie na odwagę aby napisac że jednak sprzedaleś i to na szczycie. Wzrosnie do np. 150 to napiszesz że jednak po 72 zl odkupiles. Żenua i brak wiarygodności w twoim zachowaniu niestety.