• Słabość GX1 Autor: ~domisz [91.174.187.*]
    Obojętnie jak dobrze oceniami GX1 jej fundamenty i przyszłość, bieżące notowania są zaskakująco slabe2. Nie rzecz w tym ze przy obecnej strukturze akcjonariatu w spółkę nigdy nie wejdzie przez rynek żaden fund, ale w fakcie że drobnica której z resztą mało nie jest w stanie zaabsorbować podaży na obecnych poziomach. Nauczyłem się że owszem okresy niedowartosciowania mogą trwać bardzo długo, ale trzeba uważać żeby nie pomylić ich z okresami, kiedy rynek dostosowuje fundamenty do obecnej sytuacji spółki i jej przyszłości i przekonuje że moja ich ocena nie była poprawna. Mam nadzieję że mamy do czynienia z niedowartosciowaniem i w niepodległej przyszłości rynek to z nawiązką zniweluje.
  • Re: Słabość GX1 Autor: ~ananas [46.204.17.*]
    Witamy serdecznie pana ze Skarbca, herbatki czy kawki się Pan napije?
  • Re: Słabość GX1 Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    o to to....fund alert :)
  • Re: Słabość GX1 Autor: ~Skarbiec [46.134.35.*]
    Wygląda na to ze ktos was nas karmii akcjami GX1. Im wyzej tym chętniej wywala. Arkusz na K to istne zombie. Gdyby miało byc dobrze tak by nie było. Sorry ale chyba wasze nasze oczekiwania rozjadą się z rzeczywistością.
  • Re: Słabość GX1 Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    dzięki dziubuś za info, wpadaj częściej :)
  • Re: Słabość GX1 Autor: ~nowicjusz [83.23.238.*]
    Ty Skarbczyk, wasze twoje pitolenie włóż sobie między bajki, bo jeszcze ktoś ci uwierzy i da się nabrać :))
  • Re: Słabość GX1 Autor: ~nowicjusz [185.245.194.*]
    Jak się 4 fala oficjalnie w PL pojawi to i popyt się obudzi. Pytanie tylko na jakich poziomach to nastąpi. Do tego jesienią ma być komercjalizacja Nanobiome, tylko przypominam...
[x]
GENXONE -0,73% 5,46 2025-10-03 15:58:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.