• Prezesie kiedy czat? Autor: ~Wwl [5.173.136.*]
    Chyba jakieś wyjaśnienia w sprawie nieudanej emisji akcjonariuszom się należą? Btw kotki nakarmione, pieski już po spacerze?
  • Re: Prezesie kiedy czat? Autor: ~gracz [193.25.7.*]
    I tak leszczu nie wpadniesz zadać pytania, więc siedź cicho. Jesteś tylko trollem z bankiera. W życiu zerem, a tu sobie napisz co chcesz, nic nie warte teksty, obrażanie i pretensje za swoje słabe życie.

I jestem pewien, że nigdy nie miałeś akcji DDI na takim poziomie jak się chwaliłeś. Megalomania, mitomania i jakieś urojenia pewne.
  • Re: Prezesie kiedy czat? Autor: ~Wwl [5.173.136.*]
    Czyli pozytywnie oceniasz zarząd? Ładny z ciebie naganiacz
    Myślę, że jesteś trollem z bankiera, który nic nie znaczy.
    Powiedz tak czy nie. Pozytywnie oceniasz zarząd? Wiem że nie odpowiesz naganiaczu. Tutaj masz akcje to naganiacz na wzrosty. Na Detalion chcesz kupić to obrażasz spółkę od śmieci.
    Misiu złoty, nie zamierzam kupować detaliona ani innego badziewu z grupy PLW, z grupy MOVIE GAMES czy innej takiej preprodukcyjnej badziewiarni. Wszedłem, bo wiedziałem, że będą janusze co śpiewali pieśni o tym badziewiu, że Pantoła nagle się obudził po 20 latach i będzie ich obsypywał złotem. A prawda jest taka, że ten debiut gry zweryfikował potencjał spółki - zerowy bo nikt nie gra w przygodówki 3D.

Na ddi mam prawie 27k akcji, potencjał oceniam na ogromny. Dobierałem ostatnie 2 lata ile się dało wbrew jakimkolwiek trollowaniom. Nie zrozumiesz tego bo jesteś krótkowzroczny i nie zamierzam tłumaczyć. Inwestowanie długoterminowe się to nazywa. Jestem pewien, że wyjdę na swoje. Cierpliwie czekam.

Zarząd? Prezes to świetny gość, ale nie wiesz, bo nie znasz człowieka, więc się nie wypowiadaj.
    No i jak na tym wyszedłeś. 2 lata stracone. Moze prezes to świetny gość ale akcjonariusze zadowoleni być nie mogą. Nie przypadkowo emisja się nie udała.
    2 lata stracone? xD jestem młody i mam czas hahahaha śmiać mi się chce z takich patologii myślowych. Nie rozumiesz, że inwestycja longterm to kupienie akcji na kilka lat? Nie na rok czy dwa, tylko na 5/10.
    A mi się chce śmiać z twojej naiwności dzieciaku hossy.
    hehehehehehehe pośmiejmy się razem, mogę być jedynym entuzjastą ddi jaki tu będzie, i tak wyjdę na swoje.
    wiem wszystko co trzeba
  • Re: Prezesie kiedy czat? Autor: ~Gracz321 [194.124.220.*]
    2 lata - pikus, trzymalem 11bit przez 4 lata od 9 zl. Oplacalo sie.
    No, ale on tego nie rozumie. Co zrobisz.
  • Re: Prezesie kiedy czat? Autor: ~gvkugf [195.38.12.*]
    komuś tu nerwy puszczają... nie jego wina że źle ulokowałeś
  • Re: Prezesie kiedy czat? Autor: ~TRanspol [5.173.249.*]
    Przecież od marca udziela czatów i wywiadów.
[x]
DDISTANCE 0,00% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.