Dajcie znać na forum na ilu wisicie? Ja z 27zł na 13... ponad 50% Akcji nie sprzedam ale obawiam się, że powrót do poziomu 30zł zajmie kilka lat. Umoczony kapitał. Wszystkiego dobrego wszystkim.
Tu juz bylo takich cwaniakow co leszczom zabierali papier i sie smiali...zabierali po 30zl i po 27zl, po 24 zabierali.a i po 20 i po 18 tez zgarniali do worow i pekali z leszczyny ze smiechu.ostatnio po 14 a Ty dzis po 13 okazje zlapales! Gratulujemy i czekamy na szczesliwcow przy 10 i 8 pln itd
Czy ta spółka jest bankrutem ..przynosi stratę..nie inwestuje ? 5 tys kary to wielkie halo ...ponad 14:milionów zarobione tamtym roku...tym będzie zdecydowanie mniej bo są inwestycje żeby mieli znaczący skok mocy przerobowych....itp
Sprzedadza za 10 zl. Troche cierpliwosci. Obroty 100 zl dziennie i kurs 5 zl za akcje to moje marzenie tu. I brak mozliwosci dalszego oszukiwania akcjonariuszy przez zarzad. Coraz blizej celu!
Jesli trend pogarszania sie wynikow spolki z kwartalu na kwartal sie utrzyma to juz niedlugo zacznie przynosic straty. Zysk drastycznie zaczal spadac przez 'koszty obce dzialalnosci operacyjnej'. Nie mamy zadnej informacji, ze to jakies inwestycje.to poprostu koszty biezacej dzialalnosci.te inwestycje to poki co mrzonki i opowiesci.zadnych konkretow, zadnych terminow.od spolki nie wiemy nic.wiemy cos z lokalnych mediow. Tyle,ze probuja z jedna lokalizacja, ale raczej to bedzie zablokowane.do zarabiania na tych inwestycjach to jeszcze potrzeba kilku lat. Szacunki wybudowania tego wszystkiego sprzed roku tez sa nieaktualne.wiemy co sie dzieje z cenami uslug i materialow.szybciej spolka osiagnie 150tys kar niz zacznie zarabiac na tych inwestycjach.na ktore nie ma pieniedzy zreszta. Zaraz bedzie korkociag typowy dla tego typu spolek:emisje kredyty i zapewnienia, ze wszystko idzie zgodnie z planem.my to znamy my to wiemy...
Maks dwa tygodnie do szacunkowych wyników, a wy nie możecie wytrzymać bez wieszania psów na spółce XD poczekajcie na wyniki i wtedy się wypowiedzcie. Ale najlepiej ponaganiać przed wynikami i złapać tanie akcje, wiadomo.
Tak tak, jak już kiepskie wyniki będą, to będziesz naganiał, że to przez pogode, covid i miesiączkowanie mrówek, jednym słowem kupować bo tanio... Tu będzie jednocyforwo szybciej niż wam sie wydaje.
Już sprzedałem...o czym zresztą jakiś czas temu pisałem. Wrócę jak: zmieni się prezes i jak społka wroci do planow wejscia na GPW. Mam więc do Was pytanie, dlaczego nie przejmujecie sterów w GTS? Ulica posiada 60% akcji!!!! Na co czekacie?
Jak będą wyniki to wtedy będę analizował. Póki co tylko wy naganiacie przed samymi wynikami. Nagle wszyscy się zlecieli i zaczeli wieszać psy. Panowie ze spółdzielni?
Beda wyniki to bedziemy mowic o wynikach. Poki co oceniamy to co sie dzieje w spolce i wokol niej. A takze poprzednie wyniki.no i trend spadkowy ktory sprowadzil kurs z 38 do 13 zl.to wszystko realia zsdne naganianie.
założyłem ten wątek żeby podpytać Was na jakim haku wisicie, zastanawiam się czy są wśród nas osoby, które peklowały to ustrojstwo po 35zł, sytuacja jest słaba, jaki macie plan, trzymacie przez następne 5 lat czy zaciskacie zęby i zrzucacie?
Meth dzisiaj jak zobaczyłem wasza promocję po 13 zł zacząłem kupować ale trochę się powstrzymałem bo taki Wasz Marek tutaj pisał że kupię po 10 zł
Byli też inni roponowali 2 zł ale dopiero po wynikach a ja chcę kupić przed wstępnymi.