Cba: Spokojnie, ja się tylko bawię kursem, podnoszę, obniżam cenę. Nie nastawiam się na jakieś zarobki, tylko na zabawę. I nie daję jakiemuś gościowi sprzedać akcji, bo co on obniży, to ja niższą cenę daję i jest zabawa
Powoli jest możliwe odbicie. Codziennie obserwuję i zapisuję różnice i ilości sprzedaży i dość sporo osób ostatnio spanikowało. Wczoraj dość duży pakiet ktoś sprzedał, ewidentnie panika, nie potrzebna.
Na razie jest zwała do maxa jak nikt nie będzie sypał to będą grać w górę o ile prawda odnośnie połączenia. Spółka nie komentuje kursu więc im na rękę ta zabawa. Cena akcji do kupna coraz lepsza
I Ty Brutusie przeciwko... swojej spekule? Informujesz rynek że niby wszystko będzie dobrze. Chociaż z drugiej strony January i spółdzielnia wolą podzielić się rolą wydawania pieniędzy na zakupy więc te wózek z podbiciem ceny ma również ulica pchać.
No i właśnie na takiego Ciebie czekaliśmy. Niech jeszcze ziew dorzuci ze bankrut i śmieć i kierunek 0,3. Bo ja z tygodnia na tydzień, z miesiąca na miesiąc mam coraz więcej wolnych środków. Ale z dokupowaniem poczekam aż jeszcze zejdzie, nie spieszy mi się :)