Na Twoje pytanie nie potrafię odpowiedzieć, ale na tej samej stronie są różne ciekawe wykresy i z tych wykresów wynika, że w czerwcu (ostatni miesiąc 2 kwartału) w porównaniu do marca (ostatni miesiąc 1 kwartału) wysłano 5,5 razy więcej puszek. Jednostką na wykresie są kilogramy.
Ciii... nie piszcie nic dobrego o spólce jawnym tekstem ze dwa miesiące bo chcę sobie jej trochę kupić zanim ludzie się rzucą. I tak nie przyspieszycie wybicia a utrudnicie tym, co poznali potencjał, spokojne kupowanie.
Tylko suche fakty by sobie dokładniej wycenić. Człowiek ma ochotę sie podzielić odkryciem, ale pieniądze lubią ciszę. A ta spólka bardzo lubi ciszę. Ten link... miodzio....Bez komentarza zostawić, przelotne ptaki oleją. A tak to mi się pewne inwestycje pokończą może, tu coś wpadnie - tam coś wpadnie. Spółka - marzenie dla średnioterminowego (i być może dla longa). Tak więc... suche fakty a jeszcze lepiej linki. I sobie dokupujcie po cichutku. A jeszcze lepiej - nie dokupujcie, będzie mi łatwiej
Ten wykres pokrywałby się z zapowiedziami prezesa który mówił, że linia produkcyjna hardsalzerów musi być odseparowana i że 100% mocy produkcyjnych uzyskają w drugim kwartale. Wygląda to tak, jakby ta linia została ukończona w maju, a czerwiec to już cały miesiąc na pełnych obrotach. Obserwuję również transporty na stronie Panjiva. Ze względu na brak pełnego dostępu widzę jedynie trzy ostatnie transporty. Tak jak kiedyś wystarczyło mi to, żeby obserwować ruchy z całego tygodnia, tak dzisiaj nie mam pewności, że widzę wszystkie transporty z jednego dnia. Dla przykładu teraz mam podgląd na trzy ostatnie transporty z 13 lipca. Natomiast 6 lipca wyszło aż 6 transportów, co na Panjiva nie było dla mnie widoczne. Oprócz Sunrise Hard Selzer szły również Bang Blue Razz do Vital Pharmaceuticals. Nie wiem, czy wynik za drugi kwartał pozwoli na wystrzał kursu. Musimy pamiętać o bardzo wysokiej bazie za drugi kwartał 2020 roku. Długoterminowi wiedzą z czego ona wynika, kolarze już nie do końca. Ale warto mieć wolne środki i wykorzystać ewentualną korektę kursu spowodowaną ucieczką spekulantów. Niskie free float, może z dwa złote rzucić do dołu, ale może też wyrwać dwadzieścia do góry.
Mamy teraz C/Z na 4 zł przy 57 milionach zysku. Wynik jednorazowy zrobił owszem wysoką bazę. Może jeszcze nie w tym(chociaż kto wie) ale w przyszłym powtórzą wynik. Trzeba pamiętać o suplementach diety które są mocno zyskowne.