• Dno Autor: ~Keciak [5.173.121.*]
    Gdzie jest dno sie pytam ?
    Miały być wzrosty a jest kaszana !

• Re: Dno Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2021-07-14 o godz. 14:29 ~Keciak napisał(a):
    > Gdzie jest dno sie pytam ?
    > Miały być wzrosty a jest kaszana !
    >

przecież tu nikt nikogo na siłę nie trzyma, więc?
  • Re: Dno Autor: ~SGHDoktor [91.198.217.*]
    nie płacz naganiaczu:)
  • Re: Dno Autor: ~bbb [83.30.10.*]
    będą wzrosty jak sprzedasz
  • Re: Dno Autor: ~konrad [83.20.228.*]
    Wszyscy, którzy kupili Relpol muszą pogodzić się z tym, że wdepnęli w guano. I nie ma co zaklinać rzeczywistości ,że to wspaniała spółka. Nikt poważny tu nie wejdzie , bo i po co. Blokowac kapitał jak ja? Nikt tu również nie nagania na spadki , bo to samo spada pod własnym ciężarem. Myślałem, że ludkowie boją się sypacza RB, ale oni na razie przycichli choć mają tego szutu jeszcze około 80tys Reasumując moje akcje Relka zapisałem w testamencie wnukom i mam nadzieję ,że w 2050roku jak będą mieli ponad 30lat uda się im sprzedać może po 8zł 50gr.
    Dnia 2021-07-15 o godz. 12:32 ~konrad napisał(a):
    > Wszyscy, którzy kupili Relpol muszą pogodzić się z tym, że wdepnęli w guano. I nie ma co zaklinać rzeczywistości ,że to wspaniała spółka. Nikt poważny tu nie wejdzie , bo i po co. Blokowac kapitał jak ja? Nikt tu również nie nagania na spadki , bo to samo spada pod własnym ciężarem. Myślałem, że ludkowie boją się sypacza RB, ale oni na razie przycichli choć mają tego szutu jeszcze około 80tys Reasumując moje akcje Relka zapisałem w testamencie wnukom i mam nadzieję ,że w 2050roku jak będą mieli ponad 30lat uda się im sprzedać może po 8zł 50gr.

ja póki co jestem na niezłym plusie, więc w zasadzie nie wiem o czym piszesz :)
    Rozumiem, że chcesz kupić taniej, ale wiesz, że kurs zmierza swoim torem bez względu na opinie Bankiera :)

ale oczywiście wymiana poglądów na temat waloru jak najbardziej mile widziana.
    Od tego jest forum :)
  • Re: Dno Autor: ~Mietek [5.173.116.*]
    Zapowiada si e kiszenie kursu do końca roku
    Tylko ci z deficytem umysłowym tego nie widzą
    O co Ty mnie posądzasz, że ja chcę kupić Relpol??? Raz w życiu zrobiłem głupotę i więcej nie zrobię. Na błędach trzeba się uczyć. Ten Twój niezły plus to ile??? 10gr na akcji? W kazdym razie z każdym dniem będzie coraz mniej. Zeby naruszyć troche Twoje przekonanie o własnej nieomylności , informuję, że mój znajomy kupił w połowie maja Coalenergy za około 70gr i po dwóch miesiącach może sprzedać za 4zł bez łaski. Teraz siedzi i pali grube cygaro a ja gryzę paznokcie. Łączę wyrazy szacunku.
  • Re: Dno Autor: ~SGHDoktor [91.198.217.*]
    do dokup sobie coalenergy po 4 zeta i też pal cygaro:)
    To nie jest dobra rada Doktorku, teraz CLE trzeba sprzedawać , a nie kupować.
  • Re: Dno Autor: ~Mietek [5.173.116.*]
    Relpol można zacząć kupować dopiero późna jesienia, a może nawet dopiero w grudniu
    Przez kilka najbliższych miesięcy kiszenie pewne
    Dnia 2021-07-16 o godz. 11:22 ~Mietek napisał(a):
    > Relpol można zacząć kupować dopiero późna jesienia, a może nawet dopiero w grudniu
    > Przez kilka najbliższych miesięcy kiszenie pewne

gdybym cię posłuchał, nie kończyłbym kupowania na kursie 6,50 :)

W sumie to zawsze można się czegoś nauczyć, co?
  • Re: Dno Autor: bankier55 [85.221.141.*]
    uśmiecham się ---to mi się podoba
  • Re: Dno Autor: ~Oneiro [94.254.188.*]
    Trzeba umieć przyznać się do porażki !!
    Relpol to wtopa, bo zmrożona kasa na dluuugie miesiące
    Będzie kiszenie i wymęczanie co słabszych psychicznie, którzy ulegli hurra optymizmowi.co niektórych nawiedzonych nieudaczników
    Odradzam sprzedawanie ale trzeba zakopać i zapomniec
    A co powiecie na to... Do Polski przylatuje prywatnym samolotem Bill Gates po czym zajeżdża do Żar, wchodzi na teren Relpol S.A. Błyskawicznie roznosi się wieść, o bardzo ścisłej współpracy Relpola z Microsoftem. Społeczenstwo łamiąc nogi kupuje akcje i kurs w dwie sesje osiąga 40zł. Po dwóch dniach okazuje się , że owszem przyjechał do Polski zawitał do Relpola, ale tylko dlatego, że ma tam kochankę , którą poznał na Maderze!!!. O żadnej współpracy nie ma mowy. Ale kurs 40zł jest. I WTEDY SIE OBUDZIŁEM. Myślę , że to jedyna szansa na wzrosty kursu. Oneiro ma rację , trzeba umieć przyznać się do błędu.
  • Re: Dno Autor: ~love [37.47.10.*]
    Elzab to kiszenie kasy.

[x]
RELPOL -0,77% 5,18 2025-11-07 15:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.